ПП-ДБ да си направят сметка какво губим и какво печелим

...
ПП-ДБ да си направят сметка какво губим и какво печелим
Коментари Харесай

Румен Христов: ПП-ДБ да оценят какво печелим и какво губим без стабилно правителство

" ПП-ДБ да си създадат сметка какво губим и какво печелим като отлагаме началото на устойчиво държавно управление. Имаме допирни точки. Може да се появи някой нов, който да опустоши статуквото ", съобщи водачът на Съюз на демократичните сили Румен Христов пред Нова нюз по отношение на идните избори и възможните обединения по-късно.

„ Даваме си сметка, че станахме сезонни служащи ”, сподели той за зачестилите избори.

„ Липсата на съдружно съглашение докара до това че така наречен „ сглобка ” не продължи съществуването си. Друг е въпросът до каква степен ефикасна щеше да е тя ”, сподели Христов.

„ Много по-лесно бихме работили с „ Демократична България ” – те имат опит и са по-умерени и по-разумни. Там казусът е Политическа партия ”, сподели Христов.

Относно съдействие с Българска социалистическа партия той посочи, че имат доста червени линии – за АЕЦ „ Белене ”, във връзка с обществената стратегия, във връзка с бюджета, във връзка с еврото, във връзка с войната в Украйна. „ Аз тези червени линии не си представям по какъв начин ще можем да ги преодолеем ”, съобщи ръководителят на Съюз на демократичните сили.
Източник: faktor.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР