ПП-ДБ да не експериментират с доверието на ПГ на ГЕРБ-СДС.

...
ПП-ДБ да не експериментират с доверието на ПГ на ГЕРБ-СДС.
Коментари Харесай

Борисов намекна какво следва, ако утре ПП-ДБ не дойдат в парламента

ПП-ДБ да не опитват с доверието на ПГ на ГЕРБ-СДС. Съветвам ги най-приятелски. Нека да дойдат на следващия ден и да отхвърлим ветото на президента и да приемем още две точки. Това съобщи водачът на ГЕРБ Бойко Борисов пред публицисти от Бургас.

Задоволяваме това, което сподели Асен Василев, че ревизират с Национална агенция за приходите какъв брой пари рафинерията дължи на страната ", добави водачът на ГЕРБ.

По думите му довечера Йордан Цонев ще има среща с Асен Василев и Румен Спецов, с цел да се дефинира механизмът за отплата на потребителите на горива, разгласи Борисов.
Разбирам, че всеки си надъхва електората. Приятелски ги апелирам на следващия ден да отхвърлим ветото, тъй като в един миг групата на ГЕРБ няма да ме слуша, аргументира позицията си партийният водач.

" Остава 1-2 дни до изборите и всички ужасно са се изнервили. Почват да се приказват неща, които несъмнено не ги и мислят, тъй като не помнят по какъв начин се случи тази сглобка. Това е държавно управление, наречено " Денков-Габриел ". Габриел не е министър, а е вицепремиер. Чух какви ли не приказки, че няма да има ротация или че министри без единодушието на ПП-ДБ няма да се сменят. Само да припомня, че министри на ПП-ДБ няма да има, в случай че не са подкрепени от ГЕРБ. Сиреч или няма да има държавно управление, или би трябвало да се разберем. Призовавам ги на следващия ден да дойдат и да приемем тези две неща, както и да отхвърлим ветото ", прикани Борисов.

По думите му в случай че на следващия ден ПП-ДБ не се явят и не отхвърлим ветото, той мъчно ще може да управлява парламентарната група на ГЕРБ, тъй като депутатите му го заплашват, че идващият път те няма да влязат в залата и ПП-ДБ ще би трябвало да отхвърлят ветото дружно с " Възраждане " и Българска социалистическа партия.

" Хипотетично, в случай че се откажем от дерогацията, ще падне ли бензинът? Плавно си пълзи нагоре и стана 3,3 лева Когато беше Промяната, беше 4 лева Какво се промени в тази рафинерия - токът ли нарастна, газът ли, заплатите ли? Колегите от " Промяната ", когато чуят за " Газпром " и газа, са доста твърди, само че не и когато стане въпрос за „ Лукойл “. Като стане въпрос за „ Лукойл “ са подготвени да падне държавното управление. Това не мога да го схвана ", съобщи още водачът на ГЕРБ.
Източник: faktor.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР