Позволява на геймърите да постигнат максимални резултати в игритеRadeon Chill

...
Позволява на геймърите да постигнат максимални резултати в игритеRadeon Chill
Коментари Харесай

Radeon Chill – подобрява настройките на GPU-то

Позволява на геймърите да реализират оптимални резултати в игрите

Radeon Chill е динамичен регулатор на кадровата скорост, който предлага равномерен, спокоен и студен геймплей със единствено част от нужната мощ

AMD пусна нов видео инструмент Radeon Chill, с който геймърите ще могат да подобрят успеваемостта на своята графична система и да извлекат максимума в игрите, в допълнение към драйверния пакет Radeon Software Adrenalin Edition.

Radeon Chill е динамичен регулатор на кадровата скорост, който предлага равномерен, спокоен и студен геймплей със единствено част от нужната мощ, като настройва кадровата скорост въз основа на придвижванията на потребителя в играта.

С стартирането на Adrenalin Edition, поддръжката на Radeon Chill се уголемява към игрите, основани на Vulkan API, дружно с DirectX 9, 10, 11 и 12.

Серията видео клипове “как се прави ” разказва малко по малко активирането на Radeon Chill, тъй че геймърите да реализират максимума от пестенето на сила и продуктивността на своите Radeon GPU.



Видео материалите демонстрират по какъв начин потребителите да понижат потреблението на сила с до 60%, активирайки Chill, когато употребяват Radeon RX Vega 64. Видео инструментът Radeon Chill може да бъде тестван, като се изтегли Adrenalin Edition 18.1.1.

Даунлоуд: Adrenalin Edition 18.1.1
Източник: technews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР