Позволява изграждане на масиви с обем от порядъка на зетабайтиUltrastar

...
Позволява изграждане на масиви с обем от порядъка на зетабайтиUltrastar
Коментари Харесай

WD SN640 – сървърен NVMe SSD за центрове за данни

Позволява създаване на масиви с размер от порядъка на зетабайти

Ultrastar DC SN640 е усъвършенствана за рискова продуктивност
(снимка: Western Digital)

Новият модел сървърен NVMe SSD на Western Digital носи обозначението Ultrastar DC SN640 и е създаден по 96-слойна 3D TLC технология. Той е със необятно предопределение – за системи с микс от разнообразни видове работни натоварвания или приложения, при които интензивно се четат данни.

Ultrastar SSD е решението на Western Digital за възходящите потребности на центровете за данни, в които характерния трафик пораства. Същевременно поради предлагания огромен потенциал, Ultrastar DC SN640 може да послужи за основа при създаване на надеждни гъвкави масиви за данни с размер от порядъка на зетабайти.

Със личен дизайн на SSD контролера, независимо създаден фърмуер и отвесна интеграция, новият модел на Western Digital може да се употребява във всеки сегмент от инфраструктурата – от периферията, през ядрото, до облака.

Фамилията Ultrastar DC SN640 е усъвършенствана за рискова продуктивност със смесени приложения като SQL Server, MySQL, виртуални десктопи и други сериозни за бизнеса задания в хиперконвергирани инфраструктури като VMware vSAN и Microsoft Azure. Носителят реализира 2 пъти по-висока продуктивност при поредните записи, в съпоставяне със своя предходник.

Новата фамилия идва в три форм-фактора за поддръжката на разнородни системи архитектури, както и в разнообразни потенциали:

Ultrastar DC SN640 е построен въз основата на потвърдена архитектура, за която облачни, корпоративни, ОЕМ и други сътрудници могат да получат узаконяване на необятен набор от  операционни системи и хардуер и да съкратят времето за постигане на продуктите до пазара.

Фамилията Ultrastar DC SN640 предлага еластичност, с помощта на подлежащата на конфигурация сдържаност на потенциала и множеството варианти за сигурност. Освен с ниска обща цена на владеене, новите носители се отличават и с поддръжката на NVMe multi-namespace.

„ Клиентите се насочват бързо към разнообразни NVMe решения за предпазване на данни за възстановяване на тяхната продуктивност, успеваемост и компактност, както и общата цена на владеене. Вече няма артикули, които са подобаващи за всевъзможни обстановки. Ultrastar SN640 NVMe SSD са основани с отчитане на действителните работни натоварвания и трендовете в центровете за данни и разчитат на потвърдената и надеждна 96L NAND технология ”, сподели Николай Вачев, шеф на „ АДСИС ” ЕООД – сътрудник на Western Digital, който имплементира продуктите на компанията в своите сървърни артикули.

По неговите думи, Ultrastar SN640 NVMe SSD устройствата са подобаващи както за сегашните приложения, по този начин и за бъдещите такива.

NVMe има все по-голямо въздействие върху предприятията и метода, по който те могат да работят със своите данни, изключително що се отнася до разбора им в действително време, M2M и IoT, както и за навлизащите технологии като софтуерно дефинираните инфраструктури.

Точно с тази концепция е основан Ultrastar DC SN640 – за създаване на инфраструктура от последващо потомство за съответната цел, а не с съставни елементи с общо предопределение, при които скалируемостта и продуктивността постоянно не могат да бъдат планувани тъкмо, а цената нормално е ненужно повишена поради невъзможността за без значение скалиране на изчислителна мощност, сторидж и мрежови интерфейси.
Източник: technews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР