Позволи на жената да те покори. Защото това е единствената

...
Позволи на жената да те покори. Защото това е единствената
Коментари Харесай

„Искам те в моя живот!” ♥ Един подарък ~ хиляди емоции и едно чувство ~ любов!

„ Позволи на дамата да те покори. Защото това е единствената борба в живота ти, която се печели, единствено когато я загубиш. ” 
♥ Индийска мъдрост

Жената е основната героиня на месец март. Тя е обект на желанието, безконечната мистерия, обещанието за благополучие. Може да разстели розови листенца по пътя към сладкия живот, а може и тръни да предложи. Кухнята на сърцето й ври и кипи от страсти, подготвени да предложат превъзходно меню от горчиво-сладки пристрастености.

Казват, че мъжът обича с очите, а дамата – с ушите. Казахте ли й през днешния ден, че я обичате? Да не забравите и утре… Защото тя сигурно няма да не помни – нито горещата прегръдка, нито топлото благоухание, нито благите думи, нито непредвидения подарък. Тя е трогната от дребните жестове, които я обгръщат с деликатност. Развълнувана е, когато се огледа в очите ви и съзре любовта. Жената усеща със сърцето си, по тази причина бъдете великодушни – подарете й страсти.

„ За да й потвърди, какъв брой доста я обича, той изкачи най-високия връх, преплува най-дълбокия океан, прекоси най-широката пустиня. Но тя го изостави – него все го нямаше вкъщи ”
♥ Барбара ПИЙЗ

Жената няма потребност от грандиозни подвизи, тя се нуждае от споделеност и мощно наличие до себе си. Тя е огледало на мъжа, който обича, а неговите усеща и страсти се вливат в сърцето й и туптят в ритъма на любовта. Тя е красивата Черна роза, която търси признание, задавайки един-едничък въпрос: „ Какво изпитваш? ” – с вяра, че ще събере палитра от страсти, с цел да нарисува море от обич.

„ Изненадата е най-прекрасният подарък, който животът може да ни подари. ”
♥ Борис ПАСТЕРНАК

Жената е подаръкът, който Бог е сътворил за мъжа. За да изпита духа му, с цел да открие нежността му, с цел да извърши сърцето му с красивата музика на нежното земно благополучие. Тя е неговата богиня, майка и сестра, блага щерка, мъдростта на времето, безконечната и святата. Тя е тази, която разтапя студенината на душата му и сгрява мрачните му мисли. Жената се грижи думите на обич са бъдат изречени и чути, а страстите – да останат живи.

На мъжете им се дава един Ангел за Майка и още един – да ги изправи, да ги събере, да ги върне на Света. И това не е Голямата Любов, а ГОЛЯМАТА ЖЕНА. Голямата Жена не постоянно е Голямата Любов, само че тя е която избавя и закриля в най-черното на живота. За да сте с нея, желае се доста кураж.

Мъже, и на двата Ангела отдайте респект с жест на признателност. И го правете постоянно – с мотив и без мотив. За тази признателност нито дистанцията, нито гордостта, нито неналичието на време, могат да са опрощение. Защото какво би бил един Мъж без своите два Ангела – Майката и Голямата Жена.

Да подариш Черна Роза на Жената, която има хубав разум и летяща душа, е метод да покажеш какъв брой специфична и неповторима е ТЯ за теб.

Нямаме цяла безкрайност, с цел да чакаме точния миг. Казахте ли „ Искам те в моя живот ” на околните си хора? Нека не бъдем спестовни нито на подаряване, нито на предоставяне. Емоцията ни разрешава с всяка клетка да усетим хубостта на живеенето. Давайте, тъй като Подаръкът е Метафизика и Алхимия на прочувствения ни живот.

Вижте повече на:  

Снимки: metanoadelarose.com

Източник: webstage.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР