Позволете ми да направя едно изявление: няма да участвам на

...
Коментари Харесай

Ревизоро: Щом приключа мандата, ще си ида на село и ще се занимавам с гаджета |

Позволете ми да направя едно изказване: няма да вземам участие на изборите сега. И не желая. По простата причина, че моето министерство тъкмо през тези месеци ще има най-големи компликации. Другите могат да си разрешат отпуска, аз не мога, съобщи пред Българска национална телевизия министърът на околната среда и водите Емил Димитров.

Няма да вземам участие. На никой няма да взема мястото. Не ми би трябвало рейтинг, ни ми би трябвало нищо. Ще приключа мандата и ще си отида на село. От 20 години моята майка стои на село и ме чака. Син да види, а аз се занимавам с страна, сподели Ревизоро.

Неприятно ми е: Тома-Биковци, всякакви зелени, Харизановци, Майчето вие на кола за спешна помощ по всякакви язовири " Да пристигна министър председателят ". Тя мъжът й я не ще, министър председателят да пристигна! Само я реанимирате!  Мене ме " шият " - веднъж към Слави, веднъж към това... Всички са почтени хора и имат място в Народното събрание. Но аз нямам общо! - зарече се Димитров.

Половината ГЕРБаджии са против мене, аз се чудя по какъв начин да им оказа помощ, сподели още министърът на околната среда и водите.

Поел съм уговорката, може да е последната работа в живота ми, може да е последната държавна работа, аз съм юрист - не държа. Трябва да се съсредоточа на фамилията си, на децата, на внуци, на близки, на гаджета. Изкарвам си мандата. За мен е чест да работя за този министър председател. Поел съм си кръста, ще го нося, не тичам, нося цялата отговорност, съобщи Ревизоро.

Няма да вземам участие, няма да се занимавам с политика! Ще си отида оплют. Но занапред това, което съм заречен на премиера и той ми е дал своя вот доверие, ще го извърша, обеща Емил Димитров.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР