Познавате такива жени – те ядат сладолед все едно e

...
Познавате такива жени – те ядат сладолед все едно e
Коментари Харесай

Шест тайни на слаби жени, които никога не правят диети

Познавате такива дами – те ядат сладолед все едно e ябълка. Те не постоянно си поръчват салата, написа beu.bg. Тогава по какъв начин са толкоз слаби и нямат потребност от диети? " Диетите не работят, те са без резултат ", споделя Карла Хейзър, регистриран диетолог и експерт по хранителна и метаболитна медицина. И по този начин, каква е тайната на това да отслабнеш и да останеш във форма?

И това е забавно: Диетологът Рона Антъни: Периодичното гладува пази сърцето от заболявания

От приемането на задоволително отмора, здравословното хранене, до излизането с приятелки, ето някои правила на избягващите диетата хора, които живеят по-без да се постанова да мислят за това.
1.Говорете повече на вечеря.

Да, вие сте на масата, с цел да ядете, само че също сте там, с цел да наваксате време и да се видите с приятелите си, по тази причина ги превърнете в звездата на шоуто. Забавлението може да забави яденето, тъй че естествено ще ядете по-малко.
2.Не губете време да търсите диетични храни.


Храните с нискомаслени или нискокалорични етикети звучат добре на доктрина. Проблемът е, че те постоянно са мощно модифицирани и имат високо наличие на въглехидрати. " Те се трансформират в захар в организма ви, което може да способства за увеличение на тежестта ", споделя Хейзер. Нещо повече, фирмите усъвършенстват тези артикули след отстраняването на мазнините, като ги помпат със захар, сол и други добавки.
Жените, които не вършат диети, също четат етикетите и съставките. Но те вършат това, с цел да схванат какво фактически съдържа храната, зад лъскавия етикет.
3.Никоя храна не е " неприятна ".

Не можем да оцветяваме нещата единствено в черно и бяло. Сладкишите - " неприятни " или спанака " добър ". В изследване на Университета в Торонто дамите, които са били лишени от шоколад в продължение на една седмица, са имали повече предпочитание и са по-склонни да ядат повече шоколад.
Доказано е, че в случай че си възбраните нещо несъмнено, то стартира да ви завладява. Чувствате виновност, когато го ядете и преяждате най-после.За по-здравословни връзки с храната, изтрийте " неприятна " от речника си.
4.Вземете си дозата отмора

Когато сте заети, първото нещо, което понася удар е сънят. Но в случай че желаете да поддържате здравословен Индекс на Телесните Мазнини, проучванията демонстрират, че сънят е от първостепенно значение. Всъщност, в дните, когато сте лишени от сън и би трябвало да избирате сред един спомагателен час сънливост или да станете по-рано за подготовка, лекарите предлагат съня.
" Липсата на сън има хормонални резултати, които водят до наддаване на тегло и трансформират апетита ви към желание на висококалорични храни. Освен това няма да имате сила да се упражнявате дейно ", споделя д.р Лори Шемек.
5. Освободете се от виновността

Току-що сте изяли един бургер с пържени картофи. Дори и да не отразява задачите ви за здравословно хранене, простете на себе си и продължете, обещавайки си по положително меню на идващото хранене. Съчувствието към самия себе си може да докара до по-добри взаимоотношения с храната и по-здравословен ИТМ, разкрива ново изследване от Университета на Ватерло в Канада.
Ниското самочувствие може да докара до разстройство на храненето (като преяждане), което предизвиква наддаване на тегло. " Обърнете се към себе си като към обичан човек: с поощрение и одобряване ", споделя доктор Шемек.
6. Не бройте калории.

Има голяма разлика сред това по какъв начин тялото ви употребява 1000 калории нездравословна храна и 1000 калории от пълноценна храна. Броенето на калориите може да ви накара да се откажете от, наситена с тях и все пак потребна храна, като мазни риби, авокадо, масла от маслини и кокосови орехи, ядки и мрачен шоколад.
Съсредоточете се върху запълването на вашата паница с същински храни с акцент върху протеини (риба, пиле, тофу), зеленчуци и източник на здравословна лой.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР