Познавате ли човек или група хора, които са повлияли за

...
Познавате ли човек или група хора, които са повлияли за
Коментари Харесай

Търси се човек, подобрил живота на децата в България

Познавате ли човек или група хора, които са повлияли за подобряването на живота на децата в България? Има ли персона, която с работата си, доброволческите си старания или концепциите си е трансформирала мисленето и средата, тъй че децата да получават повече внимание, поддръжка и благоприятни условия за развиване у нас?

Ако познавате този " Герой на децата " и желаете напъните и достиженията му да намерят справедливо самопризнание, номинирайте го за премията на Национална мрежа за децата. Тя се връчва към този момент 8 години поред в границите на годишните награди " Златна ябълка ". Целта им е да притегли публичното внимание към

елементарни персони, които вършат невероятни неща

и със своята гражданска интензивност в региона на образованието, опазването на здравето, правораздаването, възпитанието или работата с уязвими групи оказват помощ за повече детски усмивки.

От през днешния ден до 1 май 2018 година Национална мрежа за децата приема номинациите за премията " Герой на децата ". Необходимо да се попълни форма за номиниране.

Изборът на спечелилия ще бъде изработен с онлайн гласоподаване на уеб страницата на премиите " Златна ябълка ", което ще продължи до 25 май 2018 година

Церемонията по връчването на премиите " Златна ябълка " ще се организира за осми следващ път в навечерието на Деня на детето - на 31 май в София. Наградите се връчват в седем категории: Герой на децата, Болница, Училище, Община, Журналист, Благотворител и Награда за повсеместен принос.
Източник: dnevnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР