Познаваме Джилиан Андерсън най-вече като агент Дейна Скъли Досиетата Х.

...
Познаваме Джилиан Андерсън най-вече като агент Дейна Скъли Досиетата Х.
Коментари Харесай

Джилиан Андерсън ще бъде секс терапевт

Познаваме Джилиан Андерсън най-много като сътрудник Дейна Скъли " Досиетата Х " . Гледахме я и в " Американски богове ", в " Ханибал " с Мадс Микелсен, в " Последният крал на Шотландия " с Форест Уитакър и Джеймс Макавой.


" Полицаите от Чикаго " ще се завърнат с шести сезон

Очакват ни нови сезони и на " Пожарникарите от Чикаго " и " Лекарите от Чикаго "

Сега актрисата е в развой на създаване на нов собствен воин. Според Deadline, 49-годишната Джилиан Андерсън ще бъде основно настоящо лице в сериала Sex Education . Продукцията е дело на Netflix, фотосите към този момент текат, а премиерата се чака да бъде през 2019 година

Публикация, споделена от Gillian Anderson (@gilliana) на Яну 31, 2018 в 5:16 PST

Sex Education ще ни запознае с Отис Томпсън (Ейса Бътърфилд, прочут ни от " Играта на Ендър " с Харисън Форд) - непорочен гимназист, който живее с майка си. Дотук нищо необичайно, само че когато в кадър влезе и майката (Джилиан Андерсън), чиято специалността е секс терапевт, нещата и обстановките излизат отвън надзор.

 Стана ясно по кое време се завръщат
Стана ясно по кое време се завръщат " Играчи "

Какво ще се случи с Дуейн Джонсън и компания

Това не е първият път, когато я виждаме като терапевт. Нека си напомним, че точно пред нея Ханибал споделяше психологичните си терзания, които тя, с хладна безпристрастност (поне до едно време), приемаше като същински експерт.

В Sex Education обаче имаме история, в която е забъркан любопитен младеж, с нулев опит в секса и апетит за познания в тази по този начин лепкава - даже и за майка, занимаваща се професионално с секс терапия, сфера.

Докато чакаме сериала да види бял свят, може да гледаме сътрудник Скъли в The Spy Who Dumped Me (2018 г.), където ще си партнира с Мила Кунис.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР