Познавам професионализма на г-н Коцев. Затова го повиках на разговор.

...
Познавам професионализма на г-н Коцев. Затова го повиках на разговор.
Коментари Харесай

Главният секретар на МВР оттегля оставката си

Познавам професионализма на господин Коцев. Затова го повиках на диалог. Оказа се, че в действителност е подал молбата за овакантяване под напън от Калин Стоянов и високопоставени лица в Прокуратурата. Това разгласи на брифинг в Министерски съвет акад. Николай Денков.
 
" Срещу мен се развива извънредно грозна акция. Срещу мен седи сериозна войска, която желае да ме дискредитира като персона експерт: мен и моите близки. От сряда насам не се стопират със спекулациите и внушенията по отношение на моята персона. Очаквам в идващите дни тя да придобие невиждани мащаби. Да се разгърне в още по-голям набор. Очаквам всяко ", сподели от своя страна Живко Коцев.
 
" Моята оставка бе употребена като мотив за оставането на Калин Стоянов на поста на министър на вътрешните работи. Това събитие ме задължава като професионален и честен дълг да се върна и работя. Не става въпрос за мен като персона, а за всички български жители, на които би трябвало да осигурим ред ", добави основният секретар на Министерство на вътрешните работи. 
Източник: zonanews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР