48-годишен българин е арестуван за бруталното убийство на 41-годишната си

...
48-годишен българин е арестуван за бруталното убийство на 41-годишната си
Коментари Харесай

Българин уби по жесток начин съпругата си в Кипър

48-годишен българин е задържан за бруталното ликвидиране на 41-годишната си брачна половинка Петя Кратева в Тремитуса, Кипър.

Трагичният случай е станал към 10 ч. сутринта по време на нечовечен спор и нахлуване с ножове, вследствие на които Кратева е била бутната или е паднала от балкона на жилището им, оповестяват кипърските медии.

При идването си в общата болница в Пафос Кратева е оповестена за мъртва. Съпругът ѝ, който също е ранен, е под полицейска защита в болничното заведение и не е в сериозно положение.

Съседи описаха, че са имали компликации при свързването с полицията по време на разправията, което е довело до закъснение на реакцията от страна на правоприлагащите органи. Местен гражданин се е опитал да се обади на полицията четири пъти без триумф. Началникът на полицията в Пафос Никос Цапис съобщи, че се организира следствие на реакцията на полицията.

Говорителят на полицията Христос Андреу загатна, че на мястото на случая са открити два ножа, които към този момент са част от следствието.

Властите разкриха, че обвиненият е имал история на домашно принуждение, като за него има издадена заповед за арест от предходно нахлуване над Кратева.

Кратева е била намушкана четири пъти с нож, като по ръцете ѝ са открити и евентуални защитни рани.

В момента полицията води следствие за ликвидиране, а детайлностите към момента се обясняват.

Всички проблеми, свързани с времето за реакция на полицията, ще бъдат подробно разследвани, увери Никос Цапис.


 

FaceBookTwitterPinterest
Източник: tribune.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР