Познавам човек на Глеб Мишин, знам за такъв човек, тъй

...
Познавам човек на Глеб Мишин, знам за такъв човек, тъй
Коментари Харесай

Глеб Мишин е кандидатствал за българско гражданство

" Познавам човек на Глеб Мишин, знам за подобен човек, защото съм осведомен от шефа на дирекция " Българско поданство " при Министерство на правораздаването Катя Матева " . Това разгласи заместник-министъра на правораздаването Георги Николов на Временна комисия за инспекция на обстоятелства и условия за активността на Глеб Мишин, обвързвана с данни за вероятно реализиране на непозволено даване на българско поданство.

Николов схванал, че Мишин се занимава с посредническа активност, като съвсем всекидневно предвождал избрани групи от хора, на които подкрепя снабдяването с документи . Много от документите, които показват неговите клиенти след това се оказват подправени в частта, която касае народността на лицата, които се свързват в родствена връзка на претендентите за българско поданство. Такива неистинен и преправени документи влизат в документите и на други лица, които не употребяват неговото ходатайство, изясни Георги Николов.

Той уточни, че по- огромна част от съмнителните преписки се изпращат за инспекция . Може да е имало и изпуснати преписки и лица, които да са придобили българско поданство въз основа на неистинен документи, посочи Николов.

Извадени са преписки, подавани от Мишин в качеството на подаден адрес за преписка - неговият адрес и неговото име, като се вижда форма на повторяемост. Имало и други медиатори на самия Глен Мишин. " От тази седмица се върнаха и документите на самия Глеб Мишин, който е претендент за българско поданство и които документи също са подправени, само че му е отказано ", безапелационен бе Георги Николов.

Николов добави, че и представители на ДАНС вземат участие в следствието на съмнителните преписки за българско поданство . " Ако от мен зависи да обезпеча националната сигурност на страната, бих изискал и мнение от Държавна организация " Разузнаване " (ДАР) ", сподели заместник-министърът. Прокуратурата се сезира с обособен протокол след всеки обособен съвет на българското поданство, което безпределно затруднява чиновниците на съвета поради подозрения за неистинен документи за българско поданство.

Николов посочи, че може да даде съвсем по всяка една кореспонденция мненията на ДАНС.

Той се надява в Министерство на правораздаване и по-конкретно дирекция " Българско поданство " да се оправят с изоставането на огромния размер на неразгледаните преписки. Ако продължаваме със същите темпове в границите на година и нещо ще се влезе в законовите периоди по разглеждане на преписките за българското поданство. Натовареността е на оптималния лимит сред експедитивност и качество на активността, която се реализира, разяснява той.

Припомняме, че Предедателят на, по която съветски жители получавали български паспорти. В Народното събрание бе, която да ревизира дейнсотта на Глеб Мишин.
 Атанас Атанасов оглави комисията Глеб Мишин в Народно събрание
Атанас Атанасов оглави комисията Глеб Мишин в Народно събрание

Временната комисия ще работи 3 месеца
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР