Познавам Божков от 90-та година. Той ни бе клиент в

...
Познавам Божков от 90-та година. Той ни бе клиент в
Коментари Харесай

Цветомир Найденов: Божков е изнасилил стотици жени. Кой простреля Манол Велев? И Явор Колев е в Комисията по хазарта

Познавам Божков от 90-та година. Той ни бе клиент в кафето, където развивахме Еврофутбол. Решихме с него да обединим старания в бизнеса със спортните залагания. Нашият капитал бе 9000 $, бели листа, игрални автомати. Не сме били в положителни връзки. Той си има някакви други бизнеси. Васил Божков не ни е дал нищо. Това сподели по БТВ Цветомир Найденов, притежател на Ефбет.
Ние си имахме Еврофутбол три години преди да го познаваме. През 93-та година се разбрахме 60 на 40 за него. в този момент в Еврофутбол са 16 %, откогато ни заплаши. Той има 51 % и продължава да управлява компанията от 93-та година. Така се разбрахме първоначално в името на това да развием компанията. После го развихме. На нас парите са ни спрени от лятото.

От два месеца във фейсбук единствено това пиша. Преди 45 дни пристигнах тук и ви дадох документите. Сега кво ме питате. Е този на фотографията е сериен изнасилвач. Изнасилил е стотици дами, в това число малолетни. Има подадени тъжби. Вижте дали не са потулени. Отидете в нощните заведения, където върви този. Както ви донесох документите на 15 декември, в този момент ви споделям това. Казал съм го където би трябвало. Разпитван съм за това. Аз съм докладвал.

Това същото лице разправя наляво-надясно, че ни е купил. Чувал съм за този, само че не съм знаел за проблематиката. Не съм сътрудник в целия бизнес. Когато разстреляха Манол Велев, само че не откриха убийците и поръчителите. Той беше непосредствен на Божков. Тече следствие. Заплашваше ме Божков, споделих ви го на 15 декември. Сега съм викан в прокуратурата и не мога да експортирам данни. Вчера ви споделих, че ще приказвам концептуално и общо. С детайлности не мога да ви опиша за заканите към мен. Аз ви описах на вас и на Венелин Петков през декември. Идвам преди 45 дни и нищо.

Бяхме тръгнали да вършим компания, само че той ме спря. В главата му е да има монопол. Корумпирал е всичко по пътя си. Корумпирал е Комисията по
хазарта. Щом има задържани, щом има разследване, аз съм предал нещо. Много постоянно има и наказани и излежали хора. 30 години имам бизнес, който е обвързван с хазарта. Божков има бизнес единствено в България, тъй като е в „ блек листата “ на Европейски Съюз и Съединени американски щати. Не може да прави хазарт. Това лице ми пречи на бизнеса с търговия с въздействие. Що не питате Димитър Терзиев какъв брой пъти е ходил в офиса на Нове холдинг. Всички ръководители на Комисията са ходили в Нове холдинг от 20 години насам. Кво прават?!

Не съм дал информация, тъй като съм бил заплашван. Сега-охрана, не мога да мръдна. Никога не съм миропомазан, а съм бил спиран от Васил Крумов Божков. Когато ме заплаши на 12 юни мени и брат ми, тогава това преля чашата. Казахме си-дайте да съберем доказателства за незаконния му бизнес. Дойдох при вас преди 45 дена-нищо. Дадох два дни изявление за „ Дневник “, 12 часа ме заснемаха, губиха ми времето и кво стана?! Нищо. Нали сте огромни самостоятелни медии?! Вие имате огромни рекламни контракти и не можете да мръдне. Това лице е доста рисково и никой не смее да му застане на пътя.

Взимаш лиценз, до момента в който се смени ръководителя, до момента в който се ориентира и не го прихване това лице. Като ме заплаши, няма грам да стане да му трансферира бизнеса. Ако ще да ни убива, да ни заключва. Над 470 млн. са задълженията на Божков. Влезте и му извадете докладите. Всички те са размазани. Защо си крие докладите?

Има хора, които са си затваряли очите. На въпрос за политически чадър-той отговори: Не знам дали е имало. Не съм бил толкоз непосредствен “. Иван Костов беше махнал Орешарски като кмет на София тъй като е бил в офиса на Божков. По медиите четох, че е поръчал грузински убийци против нас. Такива престъпни нарушители България няма потребност. Що се крие? Щом ви споделя,че е на Балканите, значи е на Филипините. Щом ви споделя, че е на половин час, значи е на 10 часа и половина. От 15 дни се провежда петата по величина хакерска офанзива против Ефбет. И на кого да се оплача?! Кой дава отговор за киберпрестъпността? Защо и на кой да се оплачем в този момент. Явор Колев какъв брой години е в комисията по
хазарта? Проверете дали е имал връзка с Васил Божков. Ще си помисля дали вярвам на Явор Колев.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР