Познавахме много добре съперника, но получихме ранен гол, който ни

...
Познавахме много добре съперника, но получихме ранен гол, който ни
Коментари Харесай

Дерменджиев: Не успяхме да отбележим и отпаднахме след нелепа грешка

" Познавахме доста добре противника, само че получихме ранен гол, който ни разстрои и първото полувреме не го изиграхме както би трябвало ", разгласи треньорът Георги Дерменджиев след отпадането на Лудогорец от шампионата Лига на конференциите. Тимът му загуби с 0:1 от Сервет, а експертът подчертава върху многото пропуски, които " оррлите " направиха.


" Второто полувреме се опатахме да променим играта и го направихме, Имахме обстановки, които обаче не успяме да осъществяваме. Футболът е игра на голове. Всеки футболист може да сбърка, само че за нас тази неточност се оказа съдбовна. Не мога да кажа, че съм отчаян, само че това беше миг, в който можеше да се класираме и би трябвало да съжаляваме. Вече се насочваме към вътрешното състезание и Купата ", сподели още той..

Той изрази страдание за обстоятелството, че съперникът е бил реализуем и Лудогорец фактически е имал огромни шансове да продължи напред, само че пък в този момент ще би трябвало да насочи фокуса си напълно към домашната сцена.

" Още след жребия споделих, че Сервет е доста добър тим. В по-сълно състезание са от нас, само че в действителност е реализуем противник ", съгласи се Дерменждиев.

" Изахме други мисли за мача, само че знам, че играчите са многто мощни и ще преодолеят този миг ", приключи треньорът. /БГНЕС

Източник: bgnes.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР