Позицията на Путин по отношение на събитията в Палестина е

...
Позицията на Путин по отношение на събитията в Палестина е
Коментари Харесай

Дугин: Путин майсторски използва ситуацията

Позицията на Путин във връзка с събитията в Палестина е доста точна. Той е срещу суровите дейности на Израел и по-скоро е на страната на палестинците. Но сигурно не е склонен с дейностите на Хамас.

Това, което отличава Путин обаче, е неговото майсторство да употребява обстановки, когато те дават нови благоприятни условия. Той рядко я основава самичък, само че в случай че се появи опция, в никакъв случай не е пропущал да се възползва от нея в полза на Русия, укрепвайки нейния суверенитет и мощност.

Ислямският свят единомислещо се надигна освен против Израел, само че и против Съединените щати и груповия Запад. И това ще има световни последствия.

Русия, със своята уравновесена позиция в интерес на мюсюлманите, само че без гневна съпротива против Израел, се оказва в най-хубавата позиция - дружно с Китай и други членове на многополюсния клуб (БРИКС).

Така се образува същинската многополярност. Всички споделяме една позиция, а глобалисткият Запад споделя друга, тъкмо противоположното. Ние сме Великото Човечество, а те са нападателно, безсрамно, агонизиращо малцинство.

Струва си да се обърне внимание и на уравнението на Путин за три форми на расизъм: антисемитизъм = ислямофобия = русофобия. Или отхвърляте всичко и това е вярното решение, или се противопоставяте на Русия.

Не може да си руснак в Русия и да мразиш мюсюлмани и/или евреи. Но не може и да си мохамеданин в Русия и да мразиш евреи и/или руснаци. Все отново не може да си евреин в Русия и да мразиш мюсюлмани и/или руснаци. Тази отговорност се споделя от всички.

По-добре е въобще да не ненавиждате никого и да почитате правата на народите и традициите. Но, в противен случай, и руснаците, и мюсюлманите, и евреите имат право да пазят своята еднаквост.

Преди в тази верига нямаше русофобия, защото русофобията беше съвсем универсалната позиция на демократичните елити. Сега има русофобия. Руснаците изискват почитание. Да обиждаш руснаци единствено тъй като са руснаци към този момент е закононарушение в Русия. И ще бъдат осъдени за това. Безмилостно.

Но на руснаците също им е подредено да се държат почтително - изключително към мюсюлманите и евреите.

Сега всичко е заслужено. Традиционните вери и нации в Русия са сложени на техните места. И въобще не е належащо да слагаме руснаците преди всичко. Вече знаем кои сме и какво ни е мястото. Но не трябва и изкуствено да ги избутвате на последно място.

Превод: СМ

Нов наш Youtube канал: https://www.youtube.com/@aktualenpogled/videos

Нашият Ютуб канал: https://www.youtube.com/@user-xp6re1cq8h

Каналът ни в Телеграм: https://t.me/pogled

Влизайте непосредствено в уеб страницата: https://www.pogled.info 

Така ще преодолеем рестриктивните мерки.

Споделяйте в профилите си, с другари, в групите и в страниците. 
Източник: pogled.info

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР