Позицията на Искрен Веселинов е публикувана в личния му профил

...
Позицията на Искрен Веселинов е публикувана в личния му профил
Коментари Харесай

Какво Се Случва В Българската Политика! Нов Тотален Обрат На Патриотите Само Преди Минути По Най-Спорния Въпрос В Държавата!

Позицията на Искрен Веселинов е оповестена в персоналния му профил в обществената мрежа Facebook.

" Истанбулската спогодба не може и няма да бъде подкрепена без значение какъв брой и какви преводи ще й бъдат направени ", съобщи Веселинов в обявата си.

" Чудя се на дръзновенния възторг на няколко деятели, които изясняват, че нещо сме се изгубили в превода. Пълни нелепости! Колкото по-коректно я преведат, толкоз по-ясно ще стане от какво се тормозим, тъй като на доста места в този момент " джендър " е преведено просто като " пол ", възмущава се зам.-председателят на Вътрешна македонска революционна организация - Разузнавателна служба на ФРГ.

За терзанията на партията Веселинов изясни, че " истината ще стане забележима от всеки, който прочете оригинала ". По думите му всеки щял да стартира да се чуди не е ли сбъркано заглавието на конвенцията - " тя дамите ли брани или тези, които играят женска обществена роля????? ".

Искрен Веселинов прецизира, че той не приказва единствено от името на сътрудниците му от Вътрешна македонска революционна организация. " Впрочем приказвам освен от името на сътрудниците от Вътрешна македонска революционна организация - нито един член на групата на Обединени патриоти няма да поддържа сходни текстове,които открехват вратата за демократичния Содом и Гомор... ", безапелационен е Веселинов.

По рано през днешния ден Борис Ячев разяснява в коридорите на Народното събрание, че патриотите към този момент са склонни да поддържат Истанбулската спогодба, в случай че новият превод на Конвенция ги удовлетворява. Малко по-късно в редакцията на news.bg представители на Вътрешна македонска революционна организация и " Атака " опровергаха думите му и се възпротивиха на изявлението му от името на парламентарната група " Обединени патриоти ".

" Атака " се разграничи от позицията на Ячев и са изрично срещу Истанбулската спогодба. Това стана ясно от формалната позиция на Волен Сидеров.
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР