ПОЗИЦИЯ НА ИВАН ГЕШЕВ:``Както обещах, смятам да съдя всички лъжци.

...
ПОЗИЦИЯ НА ИВАН ГЕШЕВ:``Както обещах, смятам да съдя всички лъжци.
Коментари Харесай

Иван Гешев ще съди за клевета министъра на правосъдието Атанас Славов

ПОЗИЦИЯ НА ИВАН ГЕШЕВ:

``Както дадох обещание, считам да осъждам всички лъжци. Яростната медийна офанзива против “Граждански блок” и мен персонално значи, че политическият буклук се е уплашил от хората. Уплашил се е, че ще го изметат и вкарат в пандиза, където му е мястото.

Днес декларирам, че ще предам на съд за клюка Емануил Йорданов и министъра на правораздаването Атанас Славов, както и че ще направя същото и с всеки идващ измамник. Въпреки, че за Славов не знам дали може да осъзнава свойството и знамението на осъщественото от него, поради събитието, че съобщи, че съм Господ. Очаквам неговата вменяемост да бъде изследвана, посредством съдебно- психиатрична експертиза в хода на правосъдното произвеждане.

Според военачалник Патън, в случай че се въргаляш в калта с прасе, ти ще се окаляш, а на него ще му хареса. Е, дано се търкалят на воля. Тъжното е, че ни ръководи политически боклук който трансформира държавността ни в руини. Затова, с цел да оцелеем като нация и страна, би трябвало да ги изхвърлим на бунището на историята.``
Източник: eurocom.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР