Позиция на Булвария ЕООД по повод публикация в DunavmostИнформацията, че

...
Позиция на Булвария ЕООД по повод публикация в DunavmostИнформацията, че
Коментари Харесай

Позиция на Булвария за прекаленото забавяне на сервизно обслужване на лизингов автомобил

Позиция на Булвария ЕООД във връзка обява в Dunavmost

" Информацията, че лизинговият автомобил “гние ” на открит паркинг не дава отговор на истината. Автомобилът се намира на вътрешен охранителен паркинг и сега търсим метод той да бъде изместен в закрито помещение. ", написа формалния дилър на автомобилната марка по отношение на недоволството на русенец в Dunavmost - “ ”.

Представяме ви позицията на формалния дилър на Opel в България:

Искрено съжаляваме и се извиняваме за породеното стеснение, само че сме създали всичко належащо и което зависи от нас като дилър и сервиз, с цел да решим казуса с развалената част на автомобила и да остане клиентът задоволен. Още с констатирането на казуса, реагирахме неотложно и предприехме бързи ограничения за отстраняването му. Забавянето на сервизното обслужване е обвързвано с моментна липса на истинска аварийна част, която е наложителна за гаранционно обслужван автомобил - условие и стандарт на всеки производител. Причините за тази настояща липса са напълно отвън обсега на Булвария ЕООД и касаят вериги на доставки на производителя отвън България. Отнесли сме случая на най-високо равнище, в това число до вносителя София Франс Ауто, от където също ни е отговорено, че нужната аварийна част за момента не е налична и казусът е отвън техния надзор. Всичко това е комуникирано с клиента и той е осведомен за всяка стъпка за решение на казуса.

На клиента е възложен заместващ автомобил, който е на негово разположение във Варна и той само би трябвало да го одобри и да пристигна на място, с цел да си го получи. До момента той не се е възползвал от тази алтернатива, само че може да го направи когато и да е. Информацията, че лизинговият автомобил с развалената част “гние ” на открит паркинг не дава отговор на истината. Автомобилът се намира на вътрешен охранителен паркинг и сега търсим метод той да бъде изместен в закрито помещение, с цел да отговорим оптимално на упованията на клиента.

Като дълготраен, водещ и безупречен дилър на марката Opel в България, който обслужва хиляди клиенти и коли, поставяме големи старания за оптималното задоволство на нашите клиенти и постоянно ги компенсираме за проблеми, които не можем да решим незабавно. При сервизно обслужване постоянно се отнасяме към колите им с грижата на добър и предан собственик и по професионален и виновен метод. Никога не бихме си разрешили да бавим и ощетяваме, който и да било клиент.
Източник: dunavmost.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР