Позитивната настройка сутринта може да зададе тон за целия ви

...
Позитивната настройка сутринта може да зададе тон за целия ви
Коментари Харесай

10 положителни нагласи за “Добро утро”

Позитивната конфигурация сутринта може да зададе звук за целия ви ден. Насладете се на пътуването в мислите си и извлечете най-хубавото от всеки миг. Ето ги десетте ни оферти с каква настройка да стартирате миговете, откакто отворите очите си заран.
Свежо начало: Приемете новия ден като опция да започнете нещата още веднъж и да създадете чудесни моменти.Спокойствие на изгрева: Нека хубостта на изгрева ви извърши с възприятие за успокоение и удивление, задавайки кротичък звук за идния ден.Нови благоприятни условия: С всеки изгрев на слънцето идва опция за нови прекарвания, достижения и наслада.Благодарност от сутринта: Събудете се с признателност за още един ден на живот, здраве и опцията да извършите положителен принос.Усмивка за огряване: Споделете усмивката си със света - това е дребен жест, който може да освети деня на някого.Фокус върху растежа: Използвайте сутринта като време, в което да заложите планове за персонален напредък и прогрес, без значение какъв брой дребни са стъпките.Възприемане на благоприятни условия: Днес може да носи непредвидени благоприятни условия. Пристъпете към тях с отворено сърце и разум.Позитивна сила: Пропукайте утринната си рутина с позитивизъм и оставете тази сила да ви води през целия ден.Вътрешна мощ: Признайте силата в себе си, която може да преодолее провокации и да ги трансформира в триумфи.Разпространяване на добрина: Направете деня по-добър за другите, като разпространите добрина и позитивност. Вашите дейности могат да основат неспокойствие от благополучие.
А ето и няколко международни персони, които се отличават със своята положителна настройка:
Опра Уинфри: Медиен магнат и човеколюбец, Опра Уинфри непрекъснато употребява платформата си, с цел да предизвиква персоналното развиване, упълномощаването и позитивността посредством интервютата, предаванията и книгите си.Тони Робинс: Мотивационен оратор и лайф коуч, Тони Робинс въодушевява милиони със семинарите и книгите си за персонално развиване, водачество и реализиране на цялостния си капацитет.Брене Браун: Известна с проучванията си за накърнимост, храброст и емпатия, Брене Браун предизвиква хората да одобряват минусите си и да се ангажират със света по достоверен метод.Ричард Брансън: Като създател на Virgin Group, Ричард Брансън излъчва позитивност посредством своята предприемаческа душа, податливост към опасности и ангажимент за основаване на позитивно въздействие върху света.Елън Дедженерес: Комедиантката и някогашна водеща на токшоу Елън Дедженерес се отличава с хумора си, добротата си и благотворителните си старания, създавайки конюнктура на позитивност в предаването си.Малала Юсуфзай: Носителка на Нобеловата премия, Малала Юсуфзай се бори за обучение на девойки и правата на дамите, показвайки изключителна резистентност и позитивизъм пред компликациите.Ник Вуичич: Роден без крака, мотивационният оратор Ник Вуичич споделя вдъхновяващата си история за превъзмогване на провокации с положителен метод, разпространявайки послания за вяра и решителност.
Позитивността е персонално качество и по целия свят има голям брой хора, които спомагат за разпространяването му и с това вършат промени в обществата си. Влиянието на хората може да варира необятно според от техните дейности и послания.
Източник: darik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР