Поздравявам всички, които днес излязоха на справедлив протест срещу действията

...
Поздравявам всички, които днес излязоха на справедлив протест срещу действията
Коментари Харесай

Нинова: Подадохме сигнал срещу противозаконните и опасни действия на министър Стоянов в яз. Огоста

Поздравявам всички, които през днешния ден излязоха на обективен митинг против дейностите на министъраТова написа водачът на Българска социалистическа партия Корнелия Нинова в профила си във Facebook
Днес жители, риболовци и природозащитници в Монтана са излезли на обективен митинг против дейностите на министъра на стопанската система и промишлеността Стоянов. Става дума за създаване на фотоволтаичен парк върху водите на язовир Огоста.
Още на 23 декември предходната година, от трибуната на Народното събрание разгласих дейностите на министър Стоянов за рискови, незаконни и в прорез с националния интерес на България. Тогава поех обществено ангажимент да алармирам правоохранителните органи. Направихме го. Парламентарната група на “БСП за България “ подаде сигнала, който ползвам.
Поздравявам всички, които милеят за българската природа, за сигурността на хората и за националната сигурност и през днешния ден показаха позицията си. Вярвам, че всички ще създадем нужното да спрем неуместните дейности на Стоянов преди да стане късно.
Източник: duma.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР