Поздравявам ви с постигнатия резултат, българите ви отредиха важна роля

...
Поздравявам ви с постигнатия резултат, българите ви отредиха важна роля
Коментари Харесай

Радев разплака Промяната: Ще държа да изчерпим докрай опциите за съставяне на правителство

„ Поздравявам ви с постигнатия резултат, българите ви отредиха значима роля в политическия дневен ред, само че още веднъж гласоподавателите не заложиха на една политическа мощ и това е знак, че е необходим разговор и старания за намиране на ефикасни решения, а освен обещания за следващите избори. “ Това съобщи президентът Радев по време на консултациите с „ Продължаваме промяната ”.

„ Съгласен съм с вас, че не може да има държавно управление непременно, само че въпреки това ще държа да има открит и ефикасен разговор и да изчерпим до дъно всички вероятни разновидности за сформиране на държавно управление ”, безапелационен бе Румен Радев.

Той акцентира, че сегашното Народно заседание би трябвало да вземе доста значими за обществото решения.

От своя страна Кирил Петков съобщи, че Политическа партия ще бъдат водени от решаването на оптимален брой проблеми на жителите.

„ Виждаме като голяма значимост повдигането на минималната работна заплата, данъчни облекчения за младите фамилии, както и подкрепяне на бизнеса. Българският народ би трябвало да чака от всички политици предизборните обещания да се съблюдават след изборите. Ето, за какво за първия мандат показваме подготвеност да приказваме с мандатоносителя, само че не и да ги подкрепим за държавно управление ”.

Президентът попита представителите на Политическа партия към какви хрумвания биха търсили обединяване и поддръжка от кого, в случай че се стигне до втори мандат, който естествено ще отиде при тях.„ Наред с всички ограничения за излизане от рецесията, в случай че в този момент вие в действителност сформирате държавно управление по какъв различен метод ще методите, с цел да има ефикасна битка с корупцията ”, запита още Радев.

Според Асен Василев кабинетът „ Петков ” е постигнал стопански растеж и решил рецесията със зърното и газа.

„ Ако втория мандат пристигна при нас всичко ще бъде направено пред очите на българските жители. Очакваме от първия мандат, да успее да направи това, което ние успяхме да създадем предходния път ”, сподели Кирил Петков.
Източник: 7dnibulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР