Поздравявам лично МВР, че МВР е на страната на народа.

...
Поздравявам лично МВР, че МВР е на страната на народа.
Коментари Харесай

Кирил Петков: Вече няма наши и ваши, Гешев е компрометиран на ниво ЕС

Поздравявам персонално Министерство на вътрешните работи, че Министерство на вътрешните работи е на страната на народа. Всеки би трябвало да застане от страната на закона, на народа или от страната на статуквото, на корупцията, от страната на недосегаемите. Лично се убедих, че Министерство на вътрешните работи е институция, която избра и е част от закона, от страната на народа. Това съобщи министър председателят Кирил Петков, съобщи БГНЕС.

Поздравявам ви за почтено извършените избори, добави Петков. Законността се връща в България, концепцията за недосегаемите към този момент няма такава, никой не е над закона, уверен е Петков. Вече няма наши, няма ваши, има закон, който би трябвало да се съблюдава и който си мисли, че в случай че си човек на някого имаш защита, това към този момент не съществува, сподели още Петков. Не ни е боязън нито от хората на подземния свят, нито от самите хора, част от корупционния модел на предходната власт. Прокуратурата не работи, сподели Петков. Факт е, че Гешев е злепоставен към този момент, дори на равнище Европейски Съюз.

Промяната е дълъг развой, имаме още доста работа. България може да се промени в случай че всеки от нас вземе отговорността на личните си рамене и дружно можем да го създадем. Вярвам, че е допустимо. Законността е на челен ред оттук насетне, акцентира още министър председателят.
Източник: faktor.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР