Поздравленията към принц Хари и съпругата му Меган за раждането

...
Поздравленията към принц Хари и съпругата му Меган за раждането
Коментари Харесай

Видни личности поздравиха Хари и Меган за раждането на първото им бебе

Поздравленията към принц Хари и брачната половинка му Меган за раждането на тяхното първо отроче не секват, заяви Асошиейтед прес.

Бащата на Меган - Томас Маркъл, който е много отчужден от щерка си, изрази вяра пред в. " Сън ", че " бебето ще служи на короната и на народа на Англия с чест и достолепие ".

В последно време Томас Маркъл подлагаше на критика Меган, което обтегна връзките посред им. Той даже не участва на сватбата й с Хари поради здравословни проблеми.

Премиерите на Нова Зеландия и на Австралия и семейство Обама също приветстваха раждането на сина на принц Хари и на брачната половинка му Меган, съобщи Асошиейтед прес.
Да преборим пролетните алергии с билки

Новозеландската премиерка Джасинда Ардърн изрази вяра, че в скоро време разрасналото се младо семейство ще посети Нова Зеландия. Тя пожела на младите родители и на момченцето им всичко най-хубаво и сподели, че раждането на дете е необикновено трогателен интервал от живота.

Миналата година Ардърн стана втората премиерка в модерната история, родила по време на мандата си. Дъщеричката й Нийв е на 10 месеца.

Премиерът на Австралия Скот Морисън сподели, че раждането на дете, било то кралско, или с елементарен генезис, е приказен миг за всяко семейство.

Бившата първа дама на Съединени американски щати Мишел Обама също поздрави младите родители. В Туитър тя написа: " Поздравления Меган и Хари! Барак и аз сме толкоз разчувствани поради вас ". Тя добави, че дружно с Барак Обама горят от неспокойствие да видят бебето.

На вратата на Бъкингамския замък беше закачено и публично известие за раждането. В него се споделя, че кралица Елизабет Втора приветства раждането на сина на Хари и Меган Маркъл, който е неин осми правнук.

Бебето към момента си няма име. То няма и автоматизирано да получи купата принц, а ще би трябвало прабаба му да реши дали да го удостои с нея. Титлата принц се пада автоматизирано на първородното дете на престолонаследника, т.е. на принц Уилям и на неговия наследник принц Джордж, които са надлежно първи наследник и първи наследник на сина на престолонаследника принц Чарлз. Кралицата обаче удостои с купите принцеса и принц и сестрата и брата на принц Джордж - Шарлот и Луи, напомня в. " Фигаро ".
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР