Поздравление по случай празника на лекарите – 19 октомври, отправи

...
Поздравление по случай празника на лекарите – 19 октомври, отправи
Коментари Харесай

Проф. Игнатов към лекарите: Желая ви смелост в работата и мъдрост в решенията!

Поздравление по случай празника на лекарите – 19 октомври, насочи ректорът на Медицинския университет „ Проф. доктор Параскев Стоянов “ във Варна проф. Валентин Игнатов. В него той пожелава на лекарите сили и религия, с които да посрещат провокациите, и поздравява сътрудниците си за напъните и професионализма.

Ето и цялото приветствие на проф. Игнатов:

Уважаеми сътрудници,

За мен е чест и наслаждение да ви поздравя от свое име и от името на академичната общественост на Медицински университет „ Проф. доктор Параскев Стоянов “ – Варна във връзка 19-и октомври – Деня на българския доктор и настойника на медиците в България Свети Иван Рилски!

С почитание насочвам към вас най-хубавите си пожелания и ви приветствам за напъните и професионализма, с които отстоявате правилата на нашата благородна специалност, водейки ежедневни борби за успеха на здравето над заболяването. Използвам случая да изразя високата си оценка на постигнатото от вас и устрема ви да давате най-хубавото от себе си. Уверен съм, че макар провокациите, пред които се изправяте всеки ден, вие ще се справите с професионализъм и убеденост в личните си сили.

Скъпи сътрудници, искам ви убеденост и храброст в ежедневното ви образование и работа, мъдрост в решенията, предвидливост, акуратност и обективност в мнението ви като лекари. Продължавайте да следвате все по този начин безрезервно своя професионален път, чиято съществена цел е грижата за здравето и живота на пациентите! Бъдете милосърдни, отдадени и ценени.

Нека Св. Иван Рилски Чудотворец да ви закриля и пази, тъй като в тези сложни времена вие се борите за всеки пациент, давайки най-хубавото от себе си! Благодаря ви за неуморната сила, която влагате за престижа и просперитета на нашата работа. Пожелавам ви да имате сили и религия, с които да посрещате провокациите на всеки нов ден.

Честит празник!
Източник: zdrave.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР