Поздрави от карцера, написа Навални в социалните мрежи, като уточни,

...
Поздрави от карцера, написа Навални в социалните мрежи, като уточни,
Коментари Харесай

Поставиха Навални в карцер, нарушил дрескода

" Поздрави от карцера ", написа Навални в обществените мрежи, като посочи, че публично е бил подложен в изолатора за това, че е нарушил дрескода и е разкопчал горното копче на затворническата си дреха.

Навални излежава деветгодишна присъда в наказателна колония със непоколебим режим покрай съветския град Владимир по обвинявания в корист, които съгласно него и съдружниците му са политически стимулирани.

Той съобщи, че ще остане в изолатора три дни, само че затворническите управляващи предизвестиха, че той може да " се трансформира в мое непрекъснато местопребиваване ", в случай че " не преразгледам отношението си ".

Навални разказва килията си като дребен " бетонен разплодник ", в който е " доста горещо и съвсем няма въздух ".

" В килията ми има единствено една чаша и една книга. По време на хранене получавам единствено лъжица и паница ", сподели той.

Железният дюшек се спуска извън благодарение на лост вечер и се прибира рано сутринта, когато ви вземат матрака и възглавницата, споделя той.

" Никакви визити, никакви писма, никакви колета. Това е единственото място в пандиза, където даже пушенето е неразрешено ", прибавя той.

Миналата седмица Навални разгласи, че е основал едноличен синдикат в наказателната колония, където работи, като шие.

Въпреки че профсъюзът реализира първа победа - столчетата, употребявани от пандизчиите, работещи на шевни машини, бяха сменени със седалки - Навални съобщи, че е получил предизвестия от администрацията на пандиза.

46-годишният Навални стана прочут като блогър, борещ се против корупцията, и преди да бъде вкаран в пандиза, организираше антиправителствени митинги в цяла Русия.

През 2020 година той едвам оцеля при отравяне с " Новичок " - нервнопаралитично вещество от руски генезис. Навални упрекна съветските управляващи, само че Кремъл отхвърли да е забъркан.

Миналата година той беше задържан при завръщането си от лекуване в Германия, което провокира необятно наказание в чужбина и наказания от западните столици. /БГНЕС, АФП
Източник: faktor.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР