Появилите се снимки в определени медии, на които се виждат

...
Появилите се снимки в определени медии, на които се виждат
Коментари Харесай

Атанас Славов смята, че снимките на Живко Коцев и Бойко Рашков не са годно доказателство

Появилите се фотоси в избрани медии, на които се виждат основният секретар на Министерство на вътрешните работи Живко Коцев, депутатът от ПП-ДБ и някогашен вътрешен министър Бойко Рашков с упрекнатите за контрабанда Стефан и Марин Димитрови - не са годно доказателство. Такова мнение изрази пред публицисти в парламентабившият правосъден министър и народен представител от ПП-ДБ Атанас Славов, представен от БНР.

" Ако фотосите бяха доказателство, щяха да са приобщени по делото. приключването им в медиите – значи, че те не са годно доказателствено средство ", разяснява той.

Според Славов ГЕРБ и Движение за права и свободи са поискали да се отиде на предварителни избори поради законите за противопоставяне на корупцията и за отбрана на сигналоподателите: " Първата причина - за 6 месеца признат Закон за противопоставяне на корупцията трябваше да има избор на самостоятелна деполитизирана комисия. Беше блокирано и не се случва. Втората причина – от една година бе признат Законът за отбрана на сигналоподателите, тогава бе признат за прошка по време на ръководството на ГЕРБ, а искахме критериите на Европейска комисия да важат отбраните обратно във времето. "
Източник: faktor.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР