Появиха се видеоклипове от атаките на Хамас срещу цивилни в

...
Появиха се видеоклипове от атаките на Хамас срещу цивилни в
Коментари Харесай

Семейството търси отговори след отвличането на Израел. Ужас на живо

Появиха се видеоклипове от офанзивите на Хамас против цивилни в Южен Израел на 7 октомври, показващи, че някои от набелязаните са държани в домовете им и излъчени онлайн от самите нападатели.

Повече от седмица след офанзивите родственици на жертвите, обезверено търсещи информация, употребяват тези видеоклипове, с цел да опитат с цел да обединят какво им се е случило, а някои показаха отчаяние от неналичието на прогрес от израелските управляващи в намирането на техните близки.

Един от тях е Нир Даруиш, основан в Обединеното кралство родственик на петчленно семейство, изчезнало от кибуца Нахал Оз.

Семейството - Ноам Еляким, неговата партньорка Дикла Арава, нейният 17-годишен наследник Томер и двете дъщери на Ноам Дафна, 15, и Ела, 8 - се виждат явно държани в дома им от нападателите. Смяташе се, че девойките, които живеят с майка си, посещават татко си, с цел да отпразнуват 70-ата годишнина на кибуца.

Но в понеделник тази седмица удълженият фамилията получи вести от управляващите, че Дикла и Томер са били убити и че телата им са открити отвън кибуца.

Източник: bbc.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР