Появиха се нови сателитни снимки от неуспешното изстрелване на ядрената

...
Появиха се нови сателитни снимки от неуспешното изстрелване на ядрената
Коментари Харесай

Спътникови снимки показват защо се е провалил тестът на руската Сармат

Появиха се нови сателитни фотоси от несполучливото изстрелване на нуклеарната междуконтинентална балистична ракета " Сармат “ от космодрума Плесецк в Русия. Съответните сателитни изображения на Maxar бяха оповестени от OSINT анализатора Джордж Барос, предава УНИАН.

На стартовия силоз се вижда огромен кратер (приблизително 62 метра широк), както и обилни вреди в и към самата стартовата площадка, което демонстрира, че ракетата е експлодирала малко след запалване или изстрелване.

Освен това в гората на изток от стартовия комплекс не престават да горят дребни пожари.

РС-28 " Сармат “ е съветска стратегически ракетна система пето потомство със силово базиране. Дължината на ракетата е 35 метра, тежестта на изстрелването е 208 тона, тежестта на изхвърляне е към 10 тона. Обхватът на полета на ракетата е 16 000 километра.

Ден преди този момент нуклеарната междуконтинентална балистична ракета РС-28 " Сармат “ се взриви по време на тест в Русия. Според откривателите случаят е станал по време на зареждане с гориво на полигона. На мястото, където са провеждани тестванията, е останал огромен кратер. Полигонът е погубен.
Източник: faktor.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР