Появиха се нови подробности за смартфона Xiaomi 14, който се

...
Появиха се нови подробности за смартфона Xiaomi 14, който се
Коментари Харесай

Xiaomi 14 ще получи екран с 1 мм рамка – най-тънката на пазара

Появиха се нови детайлности за смарт телефона Xiaomi 14, който се чака да бъде показан по-късно тази година. Информацията е на прове блогъра Digital Chat Station, който до момента не е видян да разгласява погрешна информация.

Той удостовери, че Xiaomi 14 ще получи тройна съществена камера, като дизайнът на Xiaomi 13 ще бъде непокътнат в новия модел. Предната камера ще бъде вградена в централната горна част на екрана, който ще има рамка с ширина едвам 1 мм.

Дисплеят е на China Star Optoelectronics и с помощта на него Xiaomi 14 ще вземе купата флагмански смарт телефон с най-тясна рамка в промишлеността. Съобщава се също по този начин, че China Star Optoelectronics е създала новата дизайнерска скица FIAA Slim, която дава опция за производството на екрани с доста тесни рамки.

Наскоро Digital Chat Station заяви още, че общоприетата версия на серията Xiaomi 14 ще получи батерия с потенциал 4860 mAh и ще поддържа 90W жично зареждане и 50W безжично зареждане. Версията Xiaomi 14 Pro ще получи батерия с потенциал 5000mAh и ще поддържа 120W кабелно зареждане и 50W безжично зареждане.

Да допълним, че Digital Chat Station бе първият, който заяви характерностите и датата на излизане на Redmi K60 и Xiaomi 13.

Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР