Появи се поредна ограбена приятелка на фризьорката Мария Сулева. За

...
Появи се поредна ограбена приятелка на фризьорката Мария Сулева. За
Коментари Харесай

Още една ограбена приятелка на фризьорката Мария: Със смесени чувства съм

Появи се поредна ограбена другарка на фризьорката Мария Сулева. За незаконната ѝ скица към този момент ви разказахме през миналата седмица. В петък пловдивският съд се споразумя със Сулева на 10 месеца условна присъда с три години изпитателен период за осъществените от нея домови обири.

Новата пострадала, поискала анонимност, показа пред GlasNews.bg своята история.

„ Бях потресена от разкритията за Мария. Познавах я добре. Изпитвам смесени усеща към нея, защото знам и другата ѝ страна – човешката. Вярвам, че човек може да се промени, стига да желае. Действа посредством другари, не влиза с щурм, само че ще си понесе срама “, сподели дамата.

Тя добави, че се е срещнала със Сулева през 2019 година около танци.

„ Тя беше наясно с моето минало. Каза, че ме харесва, възхищаваше се от метода ми на живот. Тогава го одобрих за обикновено. Имали сме общи пътувания, събития, даже ми е пособия когато може. Все отново има две деца “, добавя тя.

Жената споделя, че постоянно са си ходели на посетители. Имала ѝ е доверие, съчувствала ѝ в сложни моменти.

„ Чудила съм се по какъв начин се устоя, откакто не работи. Каза, че желае да работи, само че не желае да се връща към казината, където е била доста добра. Умна е, само че не насочва интелекта си в вярната посока. Помагала съм с каквото мога. Дори бях подготвена да дава жилището си за нея и децата ѝ, когато беше в затруднено състояние. По това време пътувах отвън страната. Тогава щерка ми се намеси и се опълчи на това “, показа тя.

Когато са на една от почивките си дружно, пострадалата схваща, че ключът на щерка ѝ за дома им е липсващ. Те почнали да търсят, обадила се и на хотела, в който отседнали, както и на Мария, само че без триумф. Минало известно време, когато схваща, че липсват част от бижутата ѝ.

„ Липсваха злато с диаманти – пръстен и колие. Бяха с материална, прочувствена и сантиментална стойност. Беше доста мъчително. Почти упрекнах щерка си. Казах ѝ да внимава кой пуска в дома ни. Остана ми едно горчиво възприятие, тъй като когато нещо ти липсва, е като една прочувствена пробойна. Много ми е тъжно и болно “, сподели още тя.

По думите ѝ паричната стойност, на която възлиза откраднатото, е сред 4 и 5 хиляди евро.

Както и при другите пострадали, в един миг Мария прекратява контакт.

„ Обиди се, че не ѝ се обаждам. Отдръпнах се, тя се разсърди и повече не ме потърси, “ добави дамата.

По наша информация част от потърпевшите към този момент са входирали тъжби до способените органи. Както при този случай, по този начин и при тях, огромно място заема обидата с изключение на материалните вреди.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР