”Появата на нов политически субект е прекрасно за страната”. Така

...
”Появата на нов политически субект е прекрасно за страната”. Така
Коментари Харесай

Тошко Йорданов: Опонентите на Радев ще изядат оглушителен бой

”Появата на нов политически индивид е прелестно за страната”. Така Тошко Йорданов от Има Такъв Народ разяснява пред Дарик радио присъединяване на ”Продължаваме промяната” на идните избори. Според него обаче е притеснително изказването, че те биха работили с ГЕРБ, в случай че партията се промени.

" Не сме си изпускали нервите, всичко което сме казвали е осъзнато, не е прочувствен ход ", по този начин той разяснява въпроса, дали от партията му не са били прекомерно нервни. Той изясни, че най-големият потрес за него е била смяната на позицията на " Демократична България ", защото се оказало, че за две седмици са си трансформирали мнението и атакували Николай Василев.

" От Плана за възобновяване и развиване е имало концепция за отклонение на пари към избрани хора ", уточни Йорданов, като сподели, че това са спекулации и съмнения и добави, че Христо Иванов в прав текст е изискал да има негови представител в кабинета. Второто му подозрение е след дочут диалог сред хора от Демократична България, че няма да имат надзор над кабинета, в случай че вътре нямат техни хора.

" Персонална отговорност за несъставяне на кабинета има Христо Иванов, а медийната група към Прокопиев го обърна като наша виновност ", сподели още Йорданов.

По различен метод ще работим с медиите, държанието ни ще е друго и ще се опитаме да постъпим вярно при новата обстановка.

Като лична неточност Тошко Йорданов дефинира, че не са разказвали на хората, какво се е случвало в Народното събрание.

В ефира на Дарик Йорданов сподели, че се извинява на гласоподавателите, че не са съумели да опишат какво се случва в Народното събрание, той се извини и на останалите партии, че няма да вършат сделки и не работят по техния си метод и, че не играят като тях.

Каквото и да се случи ние би трябвало да проявим примирение и копромиси, с цел да има устойчиво ръководство, уточни още той.

Според него и двамата нови претенденти за президентския пост, ще " ядат пронизителен пердах " на идните избори от президента Радев.

Бел.ред.
2 509 864 българи обявиха на, че депутатите би трябвало да се избират на мажоритарни избори в два тура, само че политическия хайлайф и неговите кукловоди не разрешават това да се случи, а в техните медии тематиката е табу.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР