Повредена е близо три километра от железопътната линия между гарите

...
Повредена е близо три километра от железопътната линия между гарите
Коментари Харесай

Повече от седмица ще е ремонтът на жп линията между Твърдица и Сборище

Повредена е близо три километра от железопътната линия сред гарите Сборище и Твърдица, откакто нощес там дерайлира вагон на товарен трен. Това заяви Бойчо Скорбански, заместник-председател на Управителния съвет на Националния ръб за следствие на катастрофи във въздушния, водния и железопътния превоз.

Днес при изтеглянето на вагона той още веднъж излезе от релсите след гара Чумерна и аргументи вреди по втори сектор от линията.

Проблемният вагон към този момент е изтеглен към гара Сливен, а днешното му излизане от стоманения път Скорбански не пожела да разяснява. При снощния случай товарният влакът е идвал от Сливен, претрупан с пясък към гара Пирдоп. Композицията е била от 18 вагона, сподели Скорбански.

" На 16-ти вагон дерайлира на първата талига втората колоос и надлежно унищожава някъде около3 километра от стоманения път. В момента тече следствие за снощния случай ".

На този стадий работи се по няколко версии.

Преминаването на влакове през този сектор от Подбалканската линия е спряно до възобновяване на трасето. На уеб страницата на Националната железопътна компания е оповестено, че то ще бъде ремонтирано в границите на сред 8 и 10 дни.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР