Повреден стъклопакет след Нова година - от пиротехтическо изделие ли

...
Повреден стъклопакет след Нова година - от пиротехтическо изделие ли
Коментари Харесай

Родител показа прозореца в стаята на децата си след Нова година СНИМКА

Повреден стъклопакет след Нова година - от пиротехтическо произведение ли е?

Димитър Бонев показа фотография в обществената мрежа Facebook, която демонстрира в какво положение е прозорецът в стаята на децата му. Мъжът отбелязва, че живеят на осмия етаж в жилищна постройка в Стара Загора. Той допуска, че счупеният прозорец е вследствие на пиротехническо произведение.

" Прозорецът е на осмия етаж, стаята на децата ми, и след това за какво да се забранят пиратки и други сходни! ", написа яростно бащата в обществената мрежа.

От споделената фотография се вижда, че има дупка на прозоцера. Въпросната дупка доста прилича на такава от патрон.

Дискусия се заформи в мрежата по отношение на потреблението на пиротехнически произведения в Новогодишната нощ.

" Това с гърменето и пиратките е цялостна идиотщи, дивотия, дъното на деградацията! ", счита Илияна Танева. А Таня Кадънкова предлага: " С тези пари, които давате за пиратки и фойерверки, си украсете къщите. Излезте на терасите с бенгалски огън и хубава българска музика. Така и животните ще са спокойни, и хората ще си тропнат хорце ".

Динко Бровкин счита, че прозорецът в жилището на Димитър е строшен от вътрешната страна.

" Ако люспите са извън на стъклото, значи от вътрешната страна някой го е счупил ", написа той в мненията. Димитър му отговаря така:  " Двоен стъклопакет, извън е ударено, стъклата са в междинното пространство, за какво другояче да обявявам, в случай че не съм ядосан ".

" Добре сме за благополучие, само че фактически е доста рисково, не знам - с револвер ли е изстреляно? ", прибавя още родителят.

" Дали не е някакво оръжие - арсеналско?! Слава Богу, че единствено материални вреди. Добре, че сте здрави! ", разяснява Яна Колева.

Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР