Поводи за радост предстоят на проф. Тодор Кантарджиев. През следващата

...
Поводи за радост предстоят на проф. Тодор Кантарджиев. През следващата
Коментари Харесай

САМО В ПИК И РЕТРО: Проф. Тодор Кантарджиев вдига сватба 

Поводи за наслада предстоят на проф. Тодор Кантарджиев. През идната година ще почерпи за женитба, а младоженците ще бъдат синът му Весел и неговата половинка Илиана, издават близки до семейството.

Наследникът на топепидемиолога от дълго време е благоприятен за кандидат-снахата и двамата обърнаха реда на събитията, като първо станаха родители, а размяната на венчални халки оставиха за по-нататък.

От няколко седмици насам обаче хубавицата Илиана, която също е доктор кожен лекар и работи в една от най-реномираните клиники в София, е в трескава подготовка за огромното събитие и сама показа в обществените мрежи, че се е впуснала в търсене на булчинска рокля. Тя бе снимала част от обиколката си в бутик за публични тоалети, само че не издаде на какъв тъкмо модел се е спряла. В загадка се пази и датата на идното огромно събитие, като най-вероятно младите са избрали да се вземат през топлите месеци на идната година, които астролозите дефинират като извънредно подобаващи за подписване на брак.

В края на този ноември първородният внук на проф. Кантарджиев ще навърши една годинка. Синът му Весел Кантарджиев, който също е доктор с безупречна известност и началник на дерматологичната клиника при ВМА, го кръсти Тодор, на своя татко. Надеждите във семейството са и той да продължи лекарския поминък, а при баща, майка и дядо доктори е напълно евентуално да избере пътя на медицината.

Снахата на Кантарджиев не е обществена персона, само че е уважавана в лекарската колегия. Д-р Илиана Георгиева е приключила Медицинския университет в София. Гради сполучлива кариера с помощта на упоритостта си и биографията ѝ разкрива редица участия в семинари и конференции. С Весел са двойка от няколко години и напълно скоро тя към този момент ще се показва с неговата фамилия.

Междувременно проф. Кантарджиев още веднъж ще се върне в народен ефир, само че не в брифингите като член на НОЩ, а в напълно друго амплоа. Напролет потегля осмият сезон на „ България търси гений “, където той ще дебютира в журито. В избора на участници лекарят ще се поучава с ветеранката на формата Катерина Евро, тв водещия Николаос Цитиридис и младата актриса Евелин Костова. Кастингите на предаването към този момент се снимат, а от бекстейдж фрагментите, които се появиха в интернет, се вижда, че професорът още веднъж демонстрира своя прикрит артистичен гений и необикновено възприятие за комизъм и постоянно стъписва претендентите за популярност с остроумните си въпроси и мнения.



Весел Кантарджиев и годеницата му Илиана на сватбата на свои другари



Внукът на проф. Кантарджиев става на една годинка

Източник: pik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР