Поводът е шоуто С БНТ завинаги и специалният епизод за

...
Поводът е шоуто С БНТ завинаги и специалният епизод за
Коментари Харесай

Легендарната Елжана Попова пристигна в България по покана на Драгомир Драганов

Поводът е шоуто С Българска национална телевизия вечно и специфичният епизод за сериала Дом за нашите деца

На 17 декември, неделя, от 19:00 ч. по Българска национална телевизия 1 гледайте предаването С Българска национална телевизия вечно с водещ и създател Драгомир Драганов и специфичния епизод, отдаден на един от най-емблематичните български телевизионни сериали „ Дом за нашите деца “.

 



 


Звезден посетител в студиото ще бъде една от най-вълнуващите български актриси на всички времена – Елжана Попова, която дойде особено от Рим по персоналната покана на водещия Драгомир Драганов.

Елжана Попова беше в България за по-малко от 24 часа, с цел да потопи феновете на Българска национална телевизия в спомените си за сериала Дом за нашите деца. Създадена в края на 80-те години, това е първата телевизионна продукция у нас с четири сезона – Дом за нашите деца, Време за път, Неизчезващите и Бащи и синове, които включват общо 20 епизода. Сериалът споделя сагата за измененията – мечтани, непредвидени и съдбовни – в живота на една българска фамилия.

В студиото на предаването С Българска национална телевизия вечно на 17 декември, неделя, от 19:00 ч. по Българска национална телевизия 1 гостуват и други двама невероятни български артисти – Георги Новаков и проф. Атанас Атанасов. Заедно с Елжана Попова те премислят отминалите години и едно от най-ярките достижения на българското телевизионно кино.

Епизодът със специфичното присъединяване на Елжана Попова е първият от поредицата празнични излъчвания на С Българска национална телевизия вечно в най-семейния месец от годината.
създател: СЛАВА
...
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР