Повлияни от добрата инициатива Защото сме хора на група доброволци

...
Повлияни от добрата инициатива Защото сме хора на група доброволци
Коментари Харесай

Варна се включва в дарителската инициатива Защото сме хора

 Повлияни от положителната самодейност " Защото сме хора " на група доброволци от София и Пловдив, във Варна също се провежда дарителска акция с пакетирани артикули от първа нужда. Целта е със събраните артикули да бъдат подкрепени хора без дом, останали без работа, възрастни и наранени от Covid-19.

На 29 април 2020 година (сряда) в 18:00 ч. пред входа на катедралния храм " Св. Успение Богородично " ще бъде даден старт на самодейността " Защото сме хора " за Варна. Всеки искащ да даде своя принос за идеята може да остави хранителни артикули, най-добре в найлонова торбичка.

В торбите се слагат храни по лична преценка, само че с изискването те да бъдат пакетирани или консервирани в период на валидност. Препоръчителните храни са: самун, пастет, лютеница, консерви, макарони, ориз, фасул, леща, кроасани, вафли, соленки, бисквити, сухи пасти и така нататък

Хората, които желаят да дарят артикули, само че нямат опция да участват персонално на място, могат да се обадят за спомагателна спогодба на тел. 0887 522 612 – Искра Чакърова,или да потърсят уредниците във фейсбук групата #Защото сме хора – Варна.

Идеята е самодейността да продължи ВСЕКИ работен ден в един и същи час до края на изключителното състояние при съблюдаване на всички условия по отношение на основаната епидемиологична конюнктура в страната.

Varna Mall се причислява към самодейността и приканва всеки, който може, да помогне! Вярвайте - даже и дребната помощ, заредена с обич и съпричастие, може да направи чудеса!

И не забравяйте – Вашите дарения ще бъдат одобрявани всеки работен ден в 18:00 ч. пред входа на варненската катедрала!
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР