Повишение на полицейските заплати може да се очаква след определянето

...
Повишение на полицейските заплати може да се очаква след определянето
Коментари Харесай

Радев: Заплатите в МВР зависят от бюджета за 2018 г.

Повишение на полицейските заплати може да се чака след определянето на бюджет 2018 , това съобщи министърът на вътрешните работи Валентин Радев по време на посещаване в Севлиево, представен от Българска национална телевизия.
Според него синдикатите би трябвало да търсят подпомагане и от народните представители преди гласуването на новия бюджет на Министерство на вътрешните работи.
Министър Радев съобщи още, че ще продължава да води градивен разговор със синдикатите и увери, че всички противоречиви въпроси сред министерството и тях са решени, с изключение на този за полицейските заплати.
" Аз не виждам за какво вършат тези митинги. Парламентът споделя какъв е бюджета, ние вземаме този бюджет и внимаваме да го разпределим вярно. Това вършим ние, това би трябвало да вършат и синдикатите и да внимават, в случай че имат някакви бележки посредством нас да отидем в Народното събрание, с цел да помоля сътрудниците народни представители, апелирам ви се, когато пристигна ред да дефинираме бюджета на Министерството на вътрешните работи, в случай че и вие считате повишете бюджета, с цел да може да повишим заплатите ", разяснява още той.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР