Повишена е цената на купения глас, като в момента се

...
Повишена е цената на купения глас, като в момента се
Коментари Харесай

МВР: Цената на глас стигна до 100 лева, появяват се и нови схеми

Повишена е цената на купения глас, като сега се заплащат 100 лв., с цел да се гласоподава за избрана партия. Това разкри в студиото на Нова ТВ  заместител основният секретар на Министерство на вътрешните работи Станимир Станев. Той разясни, че наред с познатите схеми се следят и нови.

Една от тях е частни компании да получават общински поръчки с условиeто част от сумата да се върне, с цел да се употребява за пазаруване на гласове за партията, от която е кметът. Станев добави, че се работи по доказването на няколко сходни случая.

Заместник основният секретар на Министерство на вътрешните работи разгласи, че на следващия ден сутринта стартира акция в цялата страна против пазаруването на гласове.
Станев разяснява и тежката обстановка с тежките пътни произшествия, на които сме очевидци всеки ден.
Министерство на вътрешните работи има резултатите в борбата с нарушителите на пътя, само че те не са задоволителни на фона на упованията на обществото, уточни Станев.

Нужни са драконовски ограничения, с цел да бъдат спрени дрогираните и пияни водачи. Ние нямаме ефикасна процедура, с цел да вземаме проба за алкохол и дрога. Драстично би трябвало да бъде променено законодателството, добави той.
Източник: faktor.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР