Повечето туристи, които мечтаят да опознаят стюардесите, искат да узнаят

...
Повечето туристи, които мечтаят да опознаят стюардесите, искат да узнаят
Коментари Харесай

Всеки четвърти мечтае да е стюард или стюардеса


Повечето туристи, които мечтаят да опознаят стюардесите, желаят да узнаят детайлности за тяхната специалност, оповестяват Ozon.travel и БГНЕС.

Онлайн платформата е интервюирала потребителите, с цел да изследва дали желаят да се срещнат или да беседват със чиновниците на самолетната компания на борда, дали биха могли да го създадат и какво биха попитали стюардесите.

Повечето (83%) признават, че са доста заинтригувани от това по какъв начин се провежда работата на стюардесите и желаят да приказват за това по-подробно. Но по време на полета е съвсем невероятно да се направи това, а пасажерите нямат опция да се срещнат с такива чиновници.

Други 10% декларират, че са по-заинтересовани от детайлите за работата на стюардите във влаковете, изключително тези, които пътуват на дълги дистанции.

Само 7% от интервюираните нямат интерес към представителите на тези специалности.

Почти една трета (31%) от интервюираните четат изявленията и гледат видео канали за тайните на специалността на стюардесите, а 12% се сприятеляват с тях в обществените мрежи. В същото време 25% от респондентите най-малко един път в живота си са мечтали да работят като стюарди или стюардеси.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР