Повечето сте запознати с пениса и функциите, които изпълнява, но

...
Повечето сте запознати с пениса и функциите, които изпълнява, но
Коментари Харесай

9 факта за мъжете и размерите в панталона, които може би не знаете

Повечето сте осведомени с пениса и функционалностите, които извършва, само че сигурно доста от вас не знаят в детайли какъв брой забавно е в действителност мъжкото достолепие.

Освен това, че пенисът основава потомство, има още забавни неща, които евентуално не знаете.

Представяме ви 9 забавни обстоятелството за пениса:

Първата ерекция

Пенисите се раждат подготвени. Често бебетата излизат от матката с ерекция. Още преди раждането, може да станете очевидци на плод с изцяло завършена ерекция.

Проучване направено през 1991 година демонстрира, че ерекцията на плода се появява най-често по време на инцидентен сън и може да се случи няколко пъти на час. Никой не знае за какво е по този начин, само че може би това е методът, по който тялото тества и поддържа нещата.



Пенисът е два пъти по-дълъг, в сравнение с мислите

Мъже, не се тормозете от . Пенисите са по-дълги, в сравнение с наподобяват. Истината е, че половината от цялата му дължина е вътре в тялото ви.  



Митът за обувките

Няма връзка сред размера на обувката и пениса на един мъж.

Въпреки че, изследване от 1993 година открива, че дължината на пениса е обвързвана с височината и дължината на краката, само че резултатите са непълни и заключението е следното: „ Височината и размерът на стъпалото не би трябвало да служат като оценка за дължината на пениса. “

Друго изследване открива, че „ размерът на мъжкия член по-скоро е обвързван с възрастта, височината и дължината на показалеца “, само че не и размера на стъпалото.



Сутрешната ерекция

По-голямата част от мъжете получават от 3 до 5 ерекции всяка нощ. Истината е, че утринната ерекция не е толкоз приятна, колкото звучи.

Още не е ясно за какво се случва. Едната доктрина е, че тя предотвратява подмокрянето в леглото (възпрепятства уринирането)  

Каквато и да е повода, ерекциите могат да са потребни за диагностичен инструмент. Ако имате , когато сте будни, само че се възбуждате, до момента в който спите, това е знак, че имате психически проблем, а не физически.

Последната ерекция

След като към този момент знаете за ерекцията в утробата, ето нещо още по-изненадващо: ерекцията на гибелта. Нарича се още благ сласт или терминална ерекция и се случва след гибелта.  

Най-често се среща при мъже, които са се обесили. Според учените това се дължи на сигнал до церебелеца. Получава се и при гибел от огнестрелно оръжие в главата, увреждане на огромни кръвоносни съдове и отравяне.



Счупване на пениса

Наясно сте, че няма кости в пениса, само че все пак той може да бъде строшен. Обикновено се случва по време на натоварен секс или рухване от леглото, до момента в който сте с ерекция.

Фрактурата на пениса съставлява скъсване на влакнестия покрив на кавернозните корпуси (тъканта, която става изправена, когато се насити с кръв). Счупването се свързва с шумолящ тон, мощна болежка и отичане.

За благополучие това не се случва постоянно, лекува се бързо и цялостната функционалност може да бъде възобновена. Запомнете, в случай че ви се случи не се бавете, а отидете незабавно на доктор!

Според изследване измежду 42 случая на фрактура на пениса,  е „ дамата от горната страна “

Без присъединяване на основния мозък

Мъжете губят надзор, когато еякулират. Това е, тъй като мозъкът не включва. Сигналът за еякулация идва от гръбначния генератор. Този район в гръбначния мозък координира нужните функционалности.

Мозъкът, въпреки всичко, има някакъв принос – мисълта за нещо друго е общоизвестен способ за закъснение на събитието.



Ъгълът на гърба

Ерекцията може да сочи съвсем във всяка посока – напред, наляво, надясно, нагоре, надолу. Няма такова нещо като неповторим ъгъл.

Направено е изследване, което мери ерекцията на 1565 мъже.

Ако пенисът сочи непосредствено нагоре, той е измерен като 0 градуса, а в случай че е ориентиран напред (хоризонтално), той ще бъде 90 градуса:

0-30 градуса - 4.9 % от мъжете

30-60 градуса - 29.6 % от мъжете

60-85 градуса - 30.9 % от мъжете

85-95 градуса - 9.9 % от мъжете

95-120 градуса - 19.8 % от мъжете

120-180 градуса - 4.9 % от мъжете

Истината е, че доста дребна част от пенисите са прави. 30 градуса се смята за естественото.

Царевичните пръчици предотвратяват мастурбацията

Мъже, това е изцяло погрешно. Хапвайте си царевични пръчици и не се тормозете.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР