Повечето служители на Федералния резерв искат да запазят високите разходи

...
Повечето служители на Федералния резерв искат да запазят високите разходи
Коментари Харесай

Представители на Фед казаха, че лихвените проценти може да останат високи „за известно време“

Повечето чиновници на Федералния запас желаят да запазят високите разноски по заеми „ за известно време “, добавяйки подозрения, че централната банка на Съединени американски щати е подготвена да стартира да понижава лихвените проценти, защото при започване на март.

Длъжностни лица показаха възходящ оптимизъм, че Фед съумява в устрема си да потуши инфлацията, съгласно протокола от срещата им през декември, оповестен в сряда, само че внимаваха да не се ангажират с неотложно разхлабване на паричната политика.

Длъжностни лица изненадаха пазарите през декември, като показаха, че чакат банката да понижи с четвърт пункт три пъти в течение на 2024 година Протоколът сподели, че до момента в който множеството определящи лихвите лица чакаха да понижат тази година, имаше „ извънредно нараснала степен на неустановеност “ в вероятностите за стопанската система.

Прочетените от срещата гласят, че е допустимо утежняване на данните да направи по-нататъшните нараствания на лихвите „ подобаващи “, макар че множеството публични лица гледат проценти „ вероятн...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР