Повечето съвременни смартфони не са устойчиви на неблагоприятните външни условия.

...
Повечето съвременни смартфони не са устойчиви на неблагоприятните външни условия.
Коментари Харесай

Смартфонът LG Judy ще може да бъде изпускан и потапян без последствия

Повечето модерни смарт телефони не са устойчиви на неподходящите външни условия. Достатъчно е изпускане от неголяма височина и на екрана или задния панел се появява голяма цепнатина. Но притежателите на телефона LG Judy, прочут по-рано като LG G7, няма за какво да се тревожат от сходни неща.
Според изтеклата в уеб-пространството информация, смарт телефонът LG Judy може да бъде изпускан отвисоко, да бъде потапян във вода и даже хвърлян, без никакви последствия за мобилното устройство. Тайната е, че LG сертифицира своя смарт телефон по стандартите IP68 и MIL-STD 810G . Първият документ демонстрира, че телефонът може да бъде потапян във вода на дълбочина до 2 метра в продължение на не повече от 1 час. Вторият документ е боен и се дава единствено на мобилната електроника, която е минала над 20 характерни теста за устойчивост.



За приемането на документа MIL-STD 810G, смарт телефонът LG Judy е излаган на слънчева радиация, взривна вълна, дъжд, заледяване, механични удари и други.



Към сегашен ден е известно, че флагманът LG Judy ще има 6,1-инчов OLED екран със съответствие на страните 18:9 и резолюция 2880х1440 пиксела (QHD+) и ще се базира на системата-върху-чипа Snapdragon 845 с 8 процесорни ядра с тактова периодичност до 2,8 GHz и интегрирания графичен ускорител Adreno 630.
Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР