Повечето руски генерали не искат да продължават войната в Украйна.

...
Повечето руски генерали не искат да продължават войната в Украйна.
Коментари Харесай

Шефът на украинското военно разузнаване: Само Путин и Шойгу искат да продължат войната

Повечето съветски генерали не желаят да не престават войната в Украйна. Окупационните войски за две седмици са понесли такива загуби, каквито в никакъв случай не са имали до в този момент.

Това съобщи ръководителят на Главното ръководство на разузнаването към Министерството на защитата на Украйна Кирил Буданов в ефира на телевизионния канал " Украйна 24 ". По думите му, единствено президента Владимир Путин и министърът на защитата Сергей Шойгу желаят да продължат войната.

Буданов акцентира, че всичките фантазии на окупаторите за бързо завладяване на Украйна са рухнали много бързо. " Известни са ни съвсем всичките им проекти. Щом в огромните кабинети се зародят някакви хрумвания, ние незабавно разбираме за тях. За следващ път дублирам, всевъзможни опити за завладяване на Украйна по боен път ще се провалят ", сподели той.

" 18 батальонно-тактически групи напълно са изгубили своята боеспособност, други 13 са напълно унищожени. 31-а батальонно-тактически групи за две седмици в действителност са изгубили своята боеспособност. Това са страшни загуби, които руснаците не са виждали до в този момент ", означи Буданов.

По думите му, във военнополитическото управление на Русия са почнали огромни проблеми. " В момента са останали единствено двама души, които безусловно искрено се афишират за продължаването на военните дейности на територията на Украйна. Това са Путин и Шойгу. Дори и генералитетът на Русия се афишира срещу. Някои по-активно, други просто мълчат. Понякога даже саботират някои заповеди на управлението на Русия ", добави Буданов.

Източник
Източник: epicenter.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР