Повечето преди и след снимки, когато говорим за промяна на

...
Повечето преди и след снимки, когато говорим за промяна на
Коментари Харесай

Тези снимки ''преди'' и ''след'' са различни! Инфлуенсърка качи 30 кг., чувства се перфектно

Повечето " преди " и " след " фотоси, когато приказваме за смяна на тежестта, са свързани с по-малко мазнини по тялото и повече мускули. Но австралийска инфлуенсърка обърна визиите ни за този вид фотоси и трансформации като цяло. Става въпрос за Кейт зад Instagram профила dedikated_lifestylе.

Виж още: Тези извършения са смъртният зложелател на непотребните мазнини! С тях ще се стопите незабелязано

Снимките " преди " за Кейт са от 2014 година, когато тя е била в добра спортна форма, с ниско тегло и е носила дребен размер облекла. 

Виж още: Как отслабват звездите? 7 диети на 7 световноизвестни мацки

Днес обаче, през 2020 година, Кейт е над 30 кг. повече и е горда с метода, по който наподобява и се усеща. " Не обявявам този колаж, тъй като желая да изгелждам по този метод или желая да сравня фотосите. Просто си припомням какъв брой вманиачена съм била тогава. Напомня ми за тъгата, контролът и това, че в никакъв случай не се усещах задоволително добра ", написа Кейт.

Виж още: Кажат ли ''обичам те'', любовта за тези 5 зодии е безконечна! Кои са те?

Кейт признава, че във времето, в което се съобразявала с публичните показа за хубаво тяло, тя е пропущала не едно събитие, тъй като е трябвало да тренира. Толкова била вманиачена, че се качвала всеки ден на кантара.

Виж още: ТЕСТ: Разбери в коя ера и в коя част на света си живял в предходния си живот?

" Трябва да ви кажа, че по-малкото тегло не прави живота по-хубав ", признава тя. " Щастието и възприятието за задоволеност не идва от тежестта ".

Виж още: Порно актриса се сбогува със семейство, разкош и пари... Намери нова работа и ентусиазъм

" Предпочитам да съм пухкава, само че да не съблюдавам диети и да имам свободата да предпочитам храната си вместо да слабея и да броя калориите в марулите ", написа още Кейт.

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР