Повечето от нас вече знаят, че социалните мрежи са царството

...
Повечето от нас вече знаят, че социалните мрежи са царството
Коментари Харесай

ИНСТАГРАМ срещу РЕАЛНОСТТА: 35 забавни дозателства, че НЯМАТ нищо общо

Повечето от нас към този момент знаят, че обществените мрежи са царството на лъскавия живот. Преглеждайки инстаграм, си мислим, че всеки живее съвършен живот, има съвършено тяло и не се сблъсква с никакви компликации. Все отново би трябвало да имаме поради, че всичко, което виждаме, е единствено дребен % от това, което съставлява животът на хората там и през днешния ден ще ви потвърдим това за следващ път.

 е тайландски модел, който взема решение да показа своите фотоси вид " инстаграм против действителността " с почитателите си. А по какъв начин се е родила концепцията за основаването на този план? Момичето дава отговор, че счита, че доста хора в обществените медии са „ подправени “ и в никакъв случай не е виждала японски модел (тъй като е работила като подобен в страната на изгряващото слънце в продължение на 7 години) да прави нещо сходно, тъй че тя взема решение да стартира да качва тези фотоси! Обикновено хората ги харесват и споделят, че могат да се асоциират с тях.

Vienna Doll прибавя още, че планът ѝ е съдействал доста за нейната известност. В момента тя има към 260 хиляди почитатели в Инстаграм и 426 хиляди клиенти в Youtube, където качва видеоклипове по какъв начин пътува и пробва друга храна.

Моделството е главното занятие на Vienna Doll. Tя разкрива, че обича да вижда и изследва нови неща, да върви тук-там, на които в никакъв случай не е била и да приказва с хора, които в никакъв случай не е срещала. Добавя също и че харесва специалността си, само че не изключва опцията да търси различни благоприятни условия, защото работата като инфлуенсър съгласно нея е нестабилна.

Забавните фотоси на модела илюстрират какво се крие зад красивите фрагменти, които виждаме в обществените мрежи. Вижте повече в галерията ни.
Източник: dama.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР