Повечето жени мислят, че колкото по-голям е пенисът на мъжа

...
Повечето жени мислят, че колкото по-голям е пенисът на мъжа
Коментари Харесай

8 съвета за секса с мъж с прекалено голям пенис

Повечето дами мислят, че колкото по-голям е пенисът на мъжа – толкоз по-добре. Понякога обаче това предизвиква стеснение, написа woman.bg. Д-р Дженифър Ланда и сексологът Емили Морс изясняват по какъв начин сексът да е по-възбуждащ и не толкоз мъчителен, в случай че пенисът на сътрудникът ви е прекомерно огромен. Ето техните препоръки:
Упражненията на Кегел
Това са извършения, които оказват помощ за трениране на мускулите. Те могат да ви обезпечат еластичност и да улеснят проникването на пениса. Самите тренировки се показват в стягането, задържането за няколко секунди и отпущането на мускулите на вагината (за 5-10 секунди) и по този начин няколко повторения. За вярното осъществяване на упражненията на Кегел може да употребявате комплекс от вагинални конуси с друга величина и тежест, които се слагат във влагалището и задачата е да ги задържите известно време там.
Отидете до тоалетна след полов акт
Големите пениси разпъват вагината повече от дребните. Затова е по-вероятно микроби да попаднат в уретрата. След полов акт отидете до тоалетната и се изпишкайте.
Обърнете внимание на любовната игра
Подготовката преди секса е доста значима. Колкото сте по-възбудени, толкоз по-добре. Затова любовната игра не е за занемаряване. Когато сте готови за самото навлизане и сте задоволително възбудени, то болката ще бъде доста по-малка.

Проверете номера на презерватива
Както знаете презервативите имат номера. Когато пенисът на колегата ви е прекомерно огромен, то кондомът е належащо да бъде с допустимо най-големия размер, с цел да може да си го постави и да му е по размер.
Важно предписание при френска обич
Не е належащо да поемете целия пенис в устата си. Може би доста от вас знаят, че в главичката на пениса се намират доста нервни окончания, тъй че може единствено тази част да поемете в устата си, с цел да доставите наслаждение на вашия сътрудник.
Поговорете намерено
Ако изпитвате огромна болежка при навлизане, то поговорете с вашия сътрудник за това. Споделете му, че пенисът му е по-голям и това ви предизвиква дискомфорт. Той би трябвало да знае, че може да ви нарани, с цел да е по-внимателен по време на проникването.
В интервала на цикъл
Някои дами са по-чувствителни в този интервал от месеца, когато следва да им пристигна цикъла. Следете по кое време ще настъпи това време, тъй като тъкмо преди или по време на цикъл може да се нуждаете от повече въведения, с цел да се отпуснете и да не изпитвате болежка по време на секс, изключително, в случай че сътрудникът ви е с по-голямо мъжко достолепие.
При кучешката поза
Затворете краката си, с цел да контролирате дълбочината на навлизане. По-добре е да лежите по стомах, в сравнение с да бъдете на колене. Легнете странично, един до различен. Тази позиция на телата ви също ще бъде в изгода за вас. По този метод няма да му позволите да проникне прекомерно дълбоко.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР