Повечето изследвания за влиянието на телефоните върху човешкото здраве сочат,

...
Повечето изследвания за влиянието на телефоните върху човешкото здраве сочат,
Коментари Харесай

Италиански съд обяви мобилните телефони за канцерогенни

Повечето проучвания за въздействието на телефоните върху човешкото здраве сочат, че мобилните джаджи не предизвикват съществени болести и не са рискови за организма ни.
 Смартфоните, произвеждане им, химикалите и вредата върху планетата
Какво коства на планетата изработката на един смарт телефон

И какви химични детайли съдържат мобилните джаджи

Немалка е групата и на тези, които считат, че радиацията от телефоните може да аргументи рак и други съществени болести, изключително измежду тези, които прекарват повече време в диалози.

През миналата седмица съдът в Торино, Италия, реши да заеме позицията на втората група и отсъди, че телефоните фактически предизвикват рак.

В случая става въпрос за дело, заведено от мъж, измъчен от акустична невринома (рак на акустичния нерв), който твърди, че заболяването се е появила в резултат на това, че употребява мобилен телефон.
 Снимка 461997

Любопитното тук е, че съдът не се е съгласил с всички научни доводи, показани от отбраната, които опровергават изказванията на ищеца, и е заръчал да бъдат извършени две нови проучвания по въпроса.

Тези проучвания сочат, че използването на телефон за най-малко 30 минути дневно в продължение на 10 години в действителност може да аргументи този тип израстък и освен.
 Apple, Samsung и делото поради риск от рак, породен от телефоните им
Съдят Apple и Samsung поради риск от рак

Телефоните на фирмите излъчват рискова радиация

Решението на съда съставлява значим казус за целия свят, само че истината е, че са малко организациите и хората, които имат интерес решението на съда да бъде признато от повече институции и страни.

Италианският здравен министър Роберто Сперанса заяви пред локалните медии, че почита решението на съда, само че " се придържа към мнението на Световната здравна организация ", че телефоните не могат да бъдат считани за канцерогени.
 5G технологията и заплахите за здравето ни
5G технологията и заплахите за здравето ни

Има прекомерно малко проучвания за резултатите на 5G

В същото време съдиите и юристите на потърпевшия италианец са безапелационни, че " не може да съществува друга причина за появяването на тумора " в този случай, базирайки се и на добре известния за науката факт, че радиовълните имат въздействие върху живите организми. Въпросът е какво тъкмо е то и по кое време се трансформира във нездравословно за човешкото тяло.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР