Повечето хора започват всяка една нова година като си поставят

...
Повечето хора започват всяка една нова година като си поставят
Коментари Харесай

Ценни съвети за всяка от 12-те зодии за Новата година

Повечето хора стартират всяка една нова година като си слагат разнообразни цели, било то в персонален или в професионален проект. Много хора употребяват старта на годината и с цел да премислят своите дефекти, пороци и недостатъци и да си сформират проект по какъв начин да се самоусъвършенстват през идните 12 месеца. За всички, които имат вяра в астрологията, само че даже и за тези, които са малко по-скептични (когато става дума за зодии), предлагаме няколко в действителност потребни съвета, които да следват през новата година. Те ще им оказват помощ да станат по-добра версия на самите себе си.

Овен: Станете малко по-предпазливи
Вие сте родени смели авантюристи, само че като че ли не притежавате възприятие за самозапазване. Никога не се отказвате, когато би трябвало да рискувате и разчитате единствено на сляпата си религия, че всичко ще свърши добре. Понякога тази храброст, граничеща с неблагоразумие, ви носи беди и проблеми. Ако сте същински Овен, вие обичате да прекарвате времето си навън, измежду природата, което е добре, само че даже и с това сте склонни да прекалявате. Бъдете по-предпазливи и във връзка с спорта, в случай че не желаете да страдате от непотребни контузии и произшествия.

Телец: Бъдете по-спонтанни
Вие сте благонадежден човек и същински образец за непоклатимост, само че въпреки това сте отегчителен, много предвидим, персона която ненавижда смяната. Понякога обаче в живота се постанова да можем да се приспособяваме и нагаждаме към измененията в събитията и средата към нас. Затова би трябвало да се опитате да приемате по-леко обратите на ориста и да сте по-отворени към новостите. Опитвайте се през новата година да вършиме някакви спонтанни неща понякога, ще видите, че ще ви е от изгода.

Близнаци: Научете се да изпипвате детайлите
Близнаците са нетърпеливи персони, които са склонни да губят елементарно своя интерес. Именно поради това, те постоянно стартират някакви начинания, само че някъде по средата – губят интерес и в последна сметка – не ги довършват до дъно. Ако сте Близнаци – пробвайте се, най-малко едно нещо през новата година, да започнете от началото и да стигнете до самия му край, изпипвайки всеки един подробност. Посветете се да вземем за пример на някакво ново занимание или умеене – научаване на нов език, само че бъдете по-концентрирани и задълбочени.

Рак: Спрете да приемате всичко прекомерно персонално
Вие сте свръхчувствителен човек, което е добре, до момента в който не започнете да „ задушавате “ със своите усеща хората към себе си. Освен това сте склонни да бъдете много докачливи и обидчиви, което вреди и на връзките ви с другите, а и на вас самия. Опитайте се да държите страстите си под надзор и не им позволявайте те да поемат надзор над вас. Спрете да се притеснявате за всичко, което става към вас и не мислете за мнението и оценката на близките за вас и вашето държание. Бъдете непукист най-малко един път в живота си!

Лъв: Повярвайте в положителния си шанс
Лъвовете колкото и да са величествени и харизматични, те постоянно са уверени, че ги преследва неприятен шанс и че хората към тях се радват на повече щастливи случайности. Лъвът е податлив да вижда във всяко едно затруднение в живота си дългата ръка на ориста, която преднамерено му основава пречки. Ако сте Лъв, спрете да мислите, че всички други получават по-добри шансове от вас. Недейте да се държите отбранително, постоянно нащрек, че нещо зло ви дебне зад ъгъла. Далай Лама е споделил: „ Да не получите това, което желаете, от време на време е превъзходен шанс. “

Дева: Отпуснете се и то без възприятие за виновност
През последните няколко месеца, около пандемията и празниците, вие може би сте се хранили малко по-обилно и/или нездравословно и в този момент чувствате голяма виновност и сте въодушевени на тематика диета и спорт. Опитайте се да не мислите единствено за това, че сте качили някой и различен кг, или че някой може да ви направи забележка за това, че не сте в топформа. Всеки има потребност да се отпусне понякога и просто да се наслаждения на удоволствията в живота! Не забравяйте, че прекомерната дисциплинираност и придирчивост ви носи непотребен стрес.

Везни: Загърбете токсичните хора в живота си
Вашият лек и отстъпчив темперамент притегля много токсични хора в живота ви. Такива, които се пробват да се възползват от вас, да ви командват и т. н. Макар че може огромна част от тези хора да не са рискови за вас, а единствено да са ви досадни, въпреки всичко научете се да си имате едно мислено с такива персони. Опитайте се през новата година, по един спокоен и вежлив метод, да се освободите от всички тези хора, които ви напрягат ненужно. Просто им покажете, че те не прибавят стойност в живота ви, а по-скоро го усложняват.

Скорпион: Станете по-добри!
Успокойте се – ще постигнете всички цели, върху които сте се съсредоточили и върху които хвърляте напъните си! Не е нужно поради преследването на триумфа да сте непрестанно напрегнати и да потъпквате значими връзки в живота си. Опитайте се да бъдете по-добри и състрадателни с хората от близкото си обграждане. Не се фокусирайте единствено върху персоналните си упоритости, а обърнете и отделете повече внимание на фамилията и приятелите си. Там се крие тайната на същинското благополучие.

Стрелец: Вслушвате се повече в интуицията си
Личностите от зодия Стрелец са настроени много метафизичен и постоянно търсят мъдростта на всички места към себе си. Те обаче, въпреки да са много темпераментни, в действителност рядко се вслушват в шестото си възприятие. Ако сте Стрелец, може да ви отнеме малко време, с цел да разберете какво тъкмо ви споделя вашата вътрешен глас, само че в случай че съумеете да я „ чуете “ ще се изненадате от резултатите. Изведнъж нещата в живота ви ще стартират да се случват доста по-лесно и ще имат по-голям смисъл за вас самия.

Козирог: Направете нещо щуро
За хората от зодия Козирог царува мнението, че са малко „ заседнали “ във времето и в рутината си. Ако сте от този знак, пробвайте се през новата година да извършите нещо, което да раздруса живота ви – планирайте екзотично странствуване, тръгнете на секси танци на стълб, да вземем за пример, или заговорете изцяло чужд човек на улицата, в кафенето или в асансьора, който обаче ви е направил мощно усещане. Изненадайте себе си като най-малко веднъж в живота си бъдете неразумни и безотговорни. Може всичко това да ви донесе непредвидени приятност и благополучие.

Водолей: Мислете по-позитивно
Негативността и отрицанието ни заобикалят на всички места и на разнообразни равнища, изключително в днешно време. Ако сте родени под знака Водолей, вие сте склонни да сте малко по-черногледи и безусловно ще би трябвало да потърсите своята пътеводна звезда, която да ви накара да станете по-големи оптимисти. Ако би трябвало пробвайте се да прекарвате повече време под звездите. Отидете до обсерваторията във вашия град или планетариума. Това ще ви даде нова позиция за нещата, от която имате потребност.

Риби: Излезте от зоната си на комфорт
Ако сте родени под знака на Рибите, то вие се пробвате да бягате от смяната, най-много тъй като не обичате да си усложнявате живота ненужно. Е, спрете да се страхувате от тези промени. Понякога в действителност си заслужава да излезете от зоната си на комфорт. В началото нещата ще са странни, непознати и даже неуместни, само че това е за ваше положително. Съблечете „ остарялата си кожа “, насладете се на „ прераждането си “ и на своето ново „ аз “! Скоро ще усетите и напредъка в живота си.
Източник: pik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР