Повечето хора смятат, че сладоледът е невероятно изобретение с привлекателен

...
Повечето хора смятат, че сладоледът е невероятно изобретение с привлекателен
Коментари Харесай

Най-вкусните сладоледи по света

Повечето хора считат, че сладоледът е необикновено откритие с прелъстителен външен тип и разнообразни аромати. Деца и възрастни го обичат и нищо не може да се съпостави с този полу-замръзнал сладостен усет. Сладоледът е публикуван по целия свят, само че в другите страни се подготвя и предлага по друг метод. foodpanda се разноски, с цел да открие кои са най- вкусните сладоледи.  

Италия - Gelato

В Италия сладоледът е с висока компактност и по- мощен мирис. Позволява смесването на разнообразни усети в една чаша, без това да навреди на някои от ароматите.

Япония - Mochi

Това е леплив ориз, изработен на топка и пълнен с разнообразни усети сладолед. Покрит е с фино бяло брашно. Ще се наситите на усета единствено от две хапки.

Аржентина - Helado

Смята се, че това е най- вкусният сладолед в света. Много наподобява на италианското gelato, само че разликата е в изобилното количество карамел, с който се подготвя.

Малайзия - Ае Kacang

Тъй като там е доста горещо, хората са извънредно изобретателни и си вършат воден лед, който е с доста ярки цветове. Смесват алое, кондензирано мляко, царевица, палмови плодове и други с вода и след това замразяват кубчетата.

Турция- Dondurma

Традиционният сладолед на Турция се назовава Dondurma. Той има мощна еластичност и меки усети, които притеглят всеки екскурзиант. С лепкава текстура е и се размразява доста елементарно.

Германия - Spaghetti-EIS

Трябва да бъдете деликатни, когато се храните в Германия и си поръчвате Spaghetti-EIS, което в действителност е сладолед. Направен е от ванилов сладолед и картофи на прахуляк, залива се с конфитюр от ягоди и бял шоколад.

Източник: obekti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР