Повечето хора се страхуват от змии и това е съвсем

...
Повечето хора се страхуват от змии и това е съвсем
Коментари Харесай

Момчето, което не се страхува да бъде ухапано от змия

Повечето хора се опасяват от змии и това е напълно обикновено. Можем даже да го отдадем на инстинкт за самозапазване, тъй като човек в никакъв случай не знае на каква змия е попаднал.

Това не е тъкмо по този начин, тъй като има хора, които се интересуват от змии и могат да разграничават десетки типове. И освен да ги разграничават, само че и да знаят най-различни неща за тях. Като да вземем за пример дали са отровни и доколко.

Но даже тези познавачи не са чак толкоз смели със змиите. Изключение прави едно 23-годишно момче от Флорида. Неговото име е  Дейвид Орин и той обожава змиите. Не да си ги отглежда у дома, а да ги търси в естествения им хабитат.

В профила си в Instagram Орин разгласява видеа, от които можем да забележим и разберем на каква змия се е натъкнал. По-специалното е странното даже в тази ситуация е, че той не се снима просто с тях, а ги хваща с голи ръце.

Нещо, което му коства много ухапвания. Момчето обаче не се опасява от тях, тъй като знае тъкмо с каква змия си има работа. Той даже се стреми да степенува ухапванията на всяка една змия по мъка, с цел да покаже на почитателите си, че влечугите не са чак толкоз страшни.

Но от време на време се случват и непредвидени ухапвания в региона на лицето. Дори те не са в положение да уплашат Дейвид Орин. Според Daily Mail, момчето твърди, че множеството ухапания от змии не болят толкоз доста, колкото хората си мислят.

Като споделя, че един път е бил ухапан от игуана и болката е била доста мощна, даже му е останал белег. Орин желае да покаже на хората освен, че от ухапванията не боли, само че и че змиите не са толкоз рискови. Като в най-честите случаи, в които те атакуват хора, са когато са усетили опасност.
 Бирмански питон, Ан Гордън-Вега, Бет Кьолер, Пеги Ван Гордър, Флорида и дамите, които не се опасяват да ловуват рисковите влечуги
Жените, които не се опасяват да ловят питони

Три смели дами от Флорида, които оказват помощ за разрешаването на един огромен проблем в щата

Целта на момчето е да образова колкото се може повече хора, които намират змиите за опасност. От над пет години Дейвид Орин улавя най-различни змии, като измежду тях има и отровни, като няма никакво желание да стопира.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР